Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (14)Реферативна база даних (167)
Пошуковий запит: (<.>U=Л955$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 107
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ІР9624

Cartaşev, Anatoli.
Tulpini autohtone noi de Streptococcus Thermophilus şi utilizarea lor pentru fabricarea produselor lactate fermentate [Text] : autoreferatul tezei de dr în ştiinţe biologice : 167.01 / Cartaşev Anatoli ; Inst. de Microbiologie şi Biotehnologie. - Chişinău, 2018. - 30 p. : fig., tab.
Переклад назви: Новые местные штаммы Streptococcus Thermophilus и их использование для получения ферментированных молочных продуктов.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ІВ223380

Ebner, Jennifer Sybille.
Analyse Peptidprofils von Milchprodukten zur Ermittlung bioaktiver Komponenten sowie technologischer Einflussfaktoren [Text] : Diss. / Jennifer Sybille Ebner ; Der Naturwissenschaftlichen Fak. der Friedrich-Alexander-Univ. Erlangen-Nürnberg. - Erlangen, 2016. - XI, 174 S. : Abb., Tab. - Рез.: англ. - Бібліогр.: с. 161-174

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ІВ222969

Struch, Marlene.
Strukturbildung in fermentierten Milchprodukten durch Laccasen aus Basidiomyceten [Text] : Diss. / Marlene Struch ; Naturwissenschaftlichen Fak. der Gottfried Wilhelm Leibniz Univ. Hannover. - Hannover, 2016. - VII, 91 S. : Abb. - Бібліогр.: с. 81-90

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА410431

Авершина, Анастасія Сергіївна.
Удосконалення технології напою кисломолочного для дитячого харчування "Біолакт" [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Авершина Анастасія Сергіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2014. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
РА400179

Бідюк, Дмитро Олегович.
Технологія продукту сирного кисломолочного з використанням рослинного наповнювача емульсійного типу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бідюк Дмитро Олегович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС142082

Бідюк, Дмитро Олегович.
Технологія продукту сирного кисломолочного з використанням рослинного наповнювача емульсійного типу [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бідюк Дмитро Олегович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 378 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 178-203.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ВА855294


Біотехнології багатокомпонентних заквашувальних препаратів та кисломолочних продуктів [Текст] : монографія / О. А. Савченко [та ін.] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2021. - 186 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 128-153. - 300 прим. - ISBN 978-617-8007-50-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА452170

Белемець, Тетяна Олександрівна.
Удосконалення технологій продуктів молоковмісних кисломолочних з поліфункціональними наповнювачами природного походження [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Белемець Тетяна Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 24 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА418212

Вічко, Олена Іванівна.
Біотехнологія одержання пробіотичної кисломолочної добавки на основі природної асоціації "тибетський грибок" [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Вічко Олена Іванівна ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т". - Київ, 2015. - 22 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА380959

Варанкіна, Олександра Олександрівна.
Удосконалення технології йогуртів функціонального призначення з використанням бета-каротину мікробіологічного походження [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Варанкіна Олександра Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2011. - 17 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ДС128377

Варанкіна, Олександра Олександрівна.
Удосконалення технології йогуртів функціонального призначення з використанням бета-каротину мікробіологічного походження [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Варанкіна Олександра Олександрівна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2011. - 235 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 141-174.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ДС108834

Васильєва, Наталія Іванівна.
Розробка технології функціонального молочного продукту, збагаченого біфідобактеріями, для дитячого харчування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Васильєва Наталія Іванівна ; УААН, Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2008. - 161 арк. + дод. (без паг.). - арк. 143-160

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА357137

Васильєва, Наталія Іванівна.
Розробка технології функціонального молочного продукту, збагаченого біфідобактеріями, для дитячого харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Васильєва Наталія Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ДС51129

Величко, Людмила Александровна.
Разработка ресурсосберегающей технологии творога повышенной пищевой ценности [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Величко Людмила Александровна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 212 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
РА292527

Величко, Людмила Олександрівна.
Розробка ресурсозберігальної технології сиру підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Величко Людмила Олександрівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 24 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
СТ2530


Вироби сиркові. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. І. Романчук [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
РА445736

Вовкогон, Аліна Григорівна.
Теоретичне та практичне обґрунтування розробки біотехнологій іммобілізації клітин заквасок для кисломолочних напоїв [Текст] : автореф. дис. ... д-ра с.-г. наук : 03.00.20 / Вовкогон Аліна Григорівна ; Білоцерків. нац. аграр. ун-т. - Біла Церква, 2020. - 34 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ДС121631

Ворощук, Віктор Ярославович.
Гідродинамічні процеси обробки сиркових мас в роторно-вихровому емульсорі [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ворощук Віктор Ярославович ; Терноп. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя. - Т., 2010. - 163 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 128-142.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА375383

Ворощук, Віктор Ярославович.
Гідродинамічні процеси обробки сиркових мас в роторно-вихровому емульсорі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ворощук Віктор Ярославович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 21 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ВА824088


Готовим дома творог, йогурт, кефир, ряженка, кумыс, гуслянка [Текст] / [сост. И. Веремей]. - 2-е изд. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2018. - 127, [1] с. : ил. - Бібліогр.: с. 125-126. - 3500 прим. - ISBN 978-617-12-2504-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського