Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (26)
Пошуковий запит: (<.>U=Л88-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС48713 Кардашева М. В. Физико-химические свойства природных цеолитов и их применение для охраны окружающей среды в пищевой промышленности [Текст] : Дис...канд. хим. наук: 02.00.23 / Кардашева Марина Вячеславовна ; НАН Украины, Ин-т коллоид. химии и химии воды им. А. В. Думанского. - К., 1995. - 162 л.
2.ДС58777 Михайленко В. Г. Мембранно- сорбционная подготовка воды для напитков [Текст] : Дис... канд. тех. наук: 05.18.12 / Михайленко Владимир Григорьевич ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 186 л.
3.ДС81021 Осіпчук Н. В. Розробка технології безалкогольних напоїв профілактичного напряму з рослинної сировини [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Осіпчук Наталія Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 206 арк.
4.ДС83892 Прибильський В. Л. Розробка ефективних технологій біологічно активних ферментованих напоїв [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Прибильський Віталій Леонідович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 322 арк.: рис.+ 234арк. дод.
5.ДС106790 з дод. Осипова Л. А. Научно-практическое обоснование и разработка технологии консервированных функциональных напитков [Текст] : дис... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Осипова Лариса Анатольевна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2007. - 376 л.
6.ДС49343сл Литовченко А. М. Разработка и внедрение рациональной технологии комплексного использования плодов, ягод, винограда и другого растительного сырья для получения соков, напитков и вин повышенной биологической ценности [Текст] : Дис...д-ра техн. наук: 05.18.07 / Литовченко Александр Михайлович ; УААН, Ин-т садоводства. - К., 1994. - 391 л.
7.ДС57585 Бандуренко Г. М. Розробка технології напівфабрикатів для безалкогольних напоїв і пюреподібних продуктів харчування з плодоовочевої сировини [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бандуренко Галина Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 219 л.
8.ДС74174 Ткаченко М. Г. Разработка технологии производства ароматизированных напитков на основе использования растительного сырья юга Украины [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Ткаченко Михаил Григорьевич ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2001. - 130 л. + прил. 126л.
9.РА298874 Бандуренко Г. М. Розробка технології напівфабрикатів для безалкогольних напоїв і пюреподібних продуктів харчування з плодоовочевої сировини [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бандуренко Галина Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 16 с.
10.РА301657 Михайленко В. Г. Мембранно- сорбційна підготовка води для напоїв [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Михайленко Володимир Григорович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 17 с.
11.РА290160 Кардашева М. В. Физико-химические свойства природных цеолитов и их применение для охраны окружающей среды в пищевой промышленности [Текст] : Автореф. дис... канд. хим. наук: 02.00.23 / Кардашева Марина Вячеславовна ; НАН Украины, Ин-т коллоид. химии и химии воды им. А. В. Думанского. - К., 1995. - 18 с.
12.РА317848 Ткаченко М. Г. Розробка технології виробництва ароматизованих напоїв на основі використання рослинної сировини півдня України [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Ткаченко Михайло Григорович ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2001. - 17 с.
13.РА326966 Осіпчук Н. В. Розробка технології безалкогольних напоїв профілактичного напряму з рослинної сировини [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Осіпчук Наталія Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 20 с.: рис.
14.РА290448сл Литовченко А. М. Разработка и внедрение рациональной технологии комплексного использования плодов, ягод, винограда и другого растительного сырья для получения напитков повышенной биологической ценности [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Литовченко Александр Михайлович ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1994. - 62 с.
15.РА331040 Прибильський В. Л. Розробка ефективних технологій біологічно активних ферментованих напоїв [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Прибильський Віталій Леонідович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 39 с.
16.РА354890 Осипова Л. А. Науково-практичне обгрунтування і розробка технології консервованих функіональних напоїв [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Осипова Лариса Анатоліївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 35 с.
17.СТ2873 Концентрати для напоїв. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. С. Олійнічук [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України)
18.ВА719749 Ферментований березовий сік та напої на його основі: одержання, властивості, лікувальна дія, технології виробництва [Текст] : монографія / В. В. Кожухар [та ін.] ; заг. ред. В. В. Кожухар ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2008. - 149 с.: рис., табл.
19.ІВ209645 Dłużewska E. Studia nad wpływem wybranych hydrokoloidów na stabilność modelowych układów emulsji napojowych [Текст] / E. Dłużewska. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2007. - 96 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie)
20.РА425799 Миронов Д. А. Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних частинок [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Миронов Денис Анатолійович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 20 с. : рис.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського