Ключові слова: фітопрепарати --
м'ясні вироби
Шановна Юлія! Пропонуємо переглянути наступні джерела. Бажаємо успіхів.
Видання є в НБУВ: ВА734972 Лікарські рослини і фітотерапія. Фітотерапевтична рецептура [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. фармац. навч. закл. і фармац. ф-тів вищ. мед. навч. закл. IV рівня акредитації / Л. В. Бензель, Р. Є. Дармограй, П. В. Олійник, І. Л. Бензель. - К. : Медицина, 2010. - 400 с.,
СТ1872 М'ясна промисловість; Виробництво м'ясних продуктів. Терміни та визначення понять [Текст] / розроб. А. Плотницька [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІІІ, 28 с. - (Національний стандарт України),
РА324781 Авдєєва, Леся Юріївна. Вдосконалення технології комбінованих м'ясних продуктів з використанням рослинних білків [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Авдєєва Леся Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 18 с.: рис.,
ВА681581 Технологія м'яса та м'ясних продуктів [Текст] : підруч. для студ. спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", "Виробництво м'ясних продуктів" ВНЗ / М. М. Клименко [та ін.] ; ред. М. М. Клименко. - К. : Вища освіта, 2006. - 639 с.,
Ж100440 World Meat Technologies [Текст] = М'ясні технології світу : рекламно- інформаційний журнал/ ред. Л. Одинець- Завадська. - Тернопіль ,
Ж23676/2005/11 Азарова Н. Т., Азаров А. В., Агупова Л. В. Топинамбур в колбасном производстве // Мясное дело. - 2005. - № 11. - С. 18-20.,
Ж23676/2004/5 Войцеховская Л. У Костюк Е. А. Композиционная добавка «Эмулин» для паштет-ных и ливерных колбас» // Мясное дело. — 2004. — № 5. — С. 31.
Фармацевтична енциклопедія Фітопрепарати,
Стинга Л.М., Семикоз Н.А. Функциональні інгредієнти для ковбасних виробів . ,
Савінок О.М. Дослідження консервуючої дії прополіса на м’ясні системи