Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>K=РОСИННІ$<.>+<.>K=ДОБАВК$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
1. |
Запитує: Анна (08.11.2017) Тема запиту: Добрый день! Тема моей диссертационной работы связана с разработкой диетических добавок для восстановления спортсменов. Интересуют диссертации с подобной тематикой, а также анализ рынка диетических добавок для спортсменов. Другое направление, по которому нужна информация, - применение циклодекстринов в изготовлении растворимых напитков. Подскажите, пожалуйста, какие диссертации стоит просмотреть? И ещё такой вопрос. Как оформить заявку на диссертации, чтобы подъехать ознакомиться? Заранее спасибо за помощь! |
Примітка: Застосування циклодекстринов у виготовленні розчинних напоїв, розробка дієтичних добавок для відновлення спортсменів. Ключові слова: дієтичні добавки -- циклодекстрин
Доброго дня! Сподіваємось, наступні джерела стануть Вам у нагоді. Рекомендуємо самостійно здійснити пошук за ключовими словами у базі "Наукова періодика України" та "Книжкові видання". Також рекомендуємо звернутися за допомогою до фахівців Науково-технічної бібліотеки (див. посилання). Видання є в НБУВ: РА407779 Головащенко Р. В. Підвищення ефективності тренувального процесу бігунів на середині дистанції за допомогою ергогенних засобів (за результатами застосування препарату кардонат) : автореф. дис. ... канд. наук з фіз. виховання і спорту : 24.00.01 / Головащенко Роман Володимирович ; Нац. ун-т фіз. виховання і спорту України. - Київ, 2014. - 20 с., РА419217 Гуніна Л. М. Механізми реалізації ергогенних властивостей антиоксидантних засобів за інтенсивних фізичних навантажень у кваліфікованих спортсменів : автореф. дис. ... д-ра біол. наук : 14.03.04 / Гуніна Лариса Михайлівна ; Держ. закл. "Луган. держ. мед. ун-т". - Київ, 2015. - 48 с., РА426438 Єфременко А. М. Система відновлення працездатності кваліфікованих легкоатлетів-спринтерів з використанням ергогенних засобів протягом підготовчих періодів : автореф. дис. ... канд. наук з фіз. виховання і спорту : 24.00.01 / Єфременко Андрій Миколайович ; Харків. держ. акад. фіз. культури. - Харків, 2016. - 20 с., РА430679 Сазонов В. В. Корекція процесів відновлення в організмі кваліфікованих борців : автореф. дис. ... канд. наук з фіз. виховання і спорту : 24.00.01 / Сазонов Віталій Вячеславович ; Нац. ун-т фіз. виховання і спорту України. - Київ, 2017. - 20 с. Скрипченко І. Особливості ергогенної дієтетики в системі підготовки кваліфікованих спортсменів у вітрильному спорті в змагальному періоді / І. Скрипченко, В. Мелешко // Спорт. вісн. Придніпров'я. - 2017. - № 1. - С. 85-90., Мелешко В. Деякі аспекти ергогенної дієтетики в системі підготовки спортсменів / В. Мелешко, В. Самошкін // Спорт. вісн. Придніпров'я. - 2014. - № 3. - С. 67-71., Кашуба В. Сучасні біомеханічні ергогенні засоби у спорті / В. Кашуба, Ю. Литвиненко // Спорт. вісн. Придніпров'я. - 2010. - № 3. - С. 4-6., Гуніна Л. Фармакологічні ергогенні засоби у сучасному спорті вищих досягнень: метаболічні основи, принципи застосування, вимоги антидопінгового законодавства / Л. Гуніна // Фіз. культура, спорт та здоров'я нації. - 2016. - Вип. 20. - С. 473-479., Міклашевська Ю. Б. Споживні властивості драглеподібних харчових продуктів для спортсменів : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Міклашевська Юлія Богданівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2016. - 212 арк., Кудряшова Т. І. Засоби відновлення спортсменів під час тренувань і змагань [Електронний ресурс] / Т. І. Кудряшова, Т. Ф. Козловська, Е. Ф. Цесельская. - Режим доступу : URL : http://www.kdu.edu.ua/statti/2008-6-2/75.PDF. - Назва з екрана., Гунина Л. М. Системные принципы применения разрешенных фармакологических средств восстановления и стимуляции физической работоспособности [Электронный ресурс] / Л. М. Гунина. - Режим доступа : URL : http://www.jmbs.com.ua/wp-content/uploads/2017/02/49.pdf. - Название с экрана., Книжкові видання, Наукова періодика України, Державна науково-технічна бібліотека України
|
| 2. |
Запитує: Олександр (26.02.2019) Тема запиту: Доброго дня! Потрібна інформація за останні 5 років за темою : Рослинні добавки до борошняних кондитерських виробів. |
Ключові слова: росинні добавки -- борошняні кондитерські вироби
Добрий день! Сподіваємося, підібрані нами джерела стануть Вам у нагоді. Для додаткового пошуку літератури скористайтесь проектом " Наукова періодика", реферативною базою даних НБУВ. Видання є в НБУВ: ВА747303 Лисюк Г. М. Нові напрями використання вторинних продуктів переробки винограду у виробництві борошняних виробів / Г. М. Лисюк, Н. В. Верешко, А. М. Чуйко ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2011. - 174 с., ВС51788 Активація рослинних біологічно активних речовин фізичними методами / Р. Ю. Павлюк [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 152 с., ВА820541 Харчові добавки та цукристі речовини в технології хлібобулочних виробів / В. І. Дробот [та ін.] ; за ред. чл.-кор. НААН України д-ра техн. наук, проф. В. І. Дробот ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2017. - 256 с., ВА801758 Ракша-Слюсарева О. А. Харчові добавки / О. А. Ракша-Слюсарева; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ЛАНДОН-XXI, 2014. - 548 c., РА325289 Стрижак С. Г. Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / С. Г. Стрижак; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2003. - 18 c., Ж69879 Кравченко М. Ф. Дослідження технологічних властивостей фітопорошків / М. Ф. Кравченко, Н. Ю. Ярошенко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 4. - С. 192-198. Лозова Т. М. Дослідження антиоксидантної активності природних добавок / Т. М. Лозова, Х. І. Ковальчук // Вісн. Львів. комерц. академії. Серія товарознавча. - 2009. - Вип. 11. - С. 6-9., Оболкіна В. Вміст рослинних БАД у кондитерських виробах / В. Оболкіна // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 1. - С. 17-19., Чуйко А. М. Концептуальні підходи до розробки борошняної продукції лікувально-профілактичного призначення / А. М. Чуйко, М. М. Чуйко, О. С. Ноздрачова, А. О. Гаряга // Молодий вчений. - 2014. - № 5(1). - С. 19-22., Лозова Т. М. Вплив добавок рослинного походження на збереження якості жирової основи кексів / Т. М. Лозова, Х. І. Ковальчук // Наук. пр. [Одеськ. нац. академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 171-174., Павлюк Р. Ю. Перспективи використання інноваційних технологій харчових добавок з антоціановими властивостями у харчовій промисловості / Р. Ю. Павлюк, М. Л. Павлишин // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 40-47., РА370793 Паливода С. Д. Удосконалення технології макаронних та хлібних виробів використанням харчових добавок структуроутворювальної дії : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / С. Д. Паливода; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2010. - 21 c., Реферативна база даних , Наукова періодика України
|
|
|
|