Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>K=ГОТЕЛ$<.>+<.>K=ДЛЯ$<.>+<.>K=КОТІВ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
|
1. |
Запитує: Ірина (18.05.2011) Тема запиту: <Піктограми та абревіатури готелів>. Допоможіть знайти інформацію. |
Примітка: Для написання курсової Ключові слова: Піктограма готелів -- абревіатура готелів -- готельний бізнес
Шановна Ірино! Скористайтеся наступними джерелами. Бажаємо успіхів! Видання є в НБУВ: ВА609179 Исмаев, Д. К. Маркетинг и управление качеством гостиничных услуг [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов и уч-ся колледжей / Д. К. Исмаев ; Московская академия туристского и гостинично-ресторанного бизнеса при Правительстве Москвы. - М. : [б.и.], 2000. - 94 с., ВС44744 Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл. / Г. Б. Мунін [и др.] ; заг. ред. М. М. Поплавський, О. О. Гац ; НАН України, Рада по вивченню продуктивних сил України, Київський національний ун-т культури і мистецтв. - К. : Кондор, 2008. - 460 c., РА303044 Мельник, Олександр Павлович. Удосконалення управління готельним господарством [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.02 / Мельник Олександр Павлович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 20 с., СО27817 Енциклопедичний словник-довідник з туризму / Ред.: В.К. Федорченко; Київ. ун-т туризму, економіки і права. — К.: Слово, 2006. — 372 с. , В351464/2 Готельна справа: конспект лекцій: у 2 ч. Ч. 2 / Уклад.: Г.Я. Круль; Чернів. нац. ун-т ім. Ю.Федьковича. — Чернівці: Рута, 2008. — 68 с. , Ж69861 Дослідження системи класифікації готелів / Ю.В. Лисенька // Містобудування та терит. планув. — 2006. — Вип. 23. — С. 129-137. , ВС31293 Браймер, Роберт А. Основы управления в индустрии гостеприимства [Текст] / Р. А. Браймер ; пер. Е. Б. Цыганов. - М. : Аспект- Пресс, 1995. - 382 с., ВА644267 Волков, Юрий Федорович. Введение в гостиничный и туристический бизнес [Текст] / Ю. Ф. Волков. - Ростов-на-Дону : Феникс, 2003. - 348 с. Гостиничное и ресторанное хозяйство как объект управления, Вибір готелю , Номер в отеле: изучаем особенности, Класифікація засобів розміщення. Основні поняття., Словарь туристических терминов, КОМФОРТ ЯК КЛЮЧОВИЙ ІНСТРУМЕНТ СТВОРЕННЯ ЯКІСНИХ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ, ОСОБЛИВОСТІ ВРАХУВАННЯ ЯКОСТІ ПОСЛУГ У МІЖНАРОДНИХ СИСТЕМАХ КЛАСИФІКАЦІЇ ГОТЕЛІВ, ОСОБЛИВОСТІ КЛАСИФІКАЦІЇ І ГРУПУВАНЬ ГОТЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ В УКРАЇНІ ТА ІНШИХ КРАЇНАХ СВІТУ
|
| 2. |
Запитує: Андрій (18.05.2011) Тема запиту: Допоможіть в пошуку: Піктограми та абревіатури готелів. |
| 3. |
Запитує: Олена (23.02.2012) Тема запиту: Психологія сприйняття зовнішнього вигляду працівників готельного комплексу |
Ключові слова: ГОТЕЛЬНИЙ БІЗНЕС -- психологія
Добрий день! Сподіваємося, що Ви знайдете цю інформацію корисною Видання є в НБУВ: ВА668756 Морозов, Михаил Анатольевич. Экономика и предпринимательство в социально-культурном сервисе и туризме [Текст] : учебник для студ. вузов, обуч. по спец. 230500 "Социально-культурный сервис и туризм" / М. А. Морозов. - М. : Академия, 2004. - 288 с., ВА633044 Рамендик, Дина Михайловна. Психологический практикум [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов по спец. 230500 "Социально-культурный сервис и туризм" / Д. М. Рамендик [и др.]. - М. : Мастерство, 2002. - 160 с, ВА613805 Федцов, В. Г. Культура сервиса [Текст] : учеб.-практ. пособие для студ. экон. вузов и практ. работников сферы обслуживания / В. Г. Федцов ; Академия русских предпринимателей, Институт русского предпринимательства. - М. : Приор, 2001. - 208 с.: схем., ВА700940 Федцов, Владимир Георгиевич. Культура гостинично-туристского сервиса [Текст] : учеб. пособие для студ., обучающихся по спец. "Социально-культурный сервис и туризм" и "Сервис" / В. Г. Федцов. - Ростов н/Д. : Феникс, 2008. - 504 с, ВА579716 Герет, Томас М. Етика бізнесу [Текст] / Т. М. Герет, Р. Д. Клоноскі ; пер. з англ. О. Ватаманюк. - К. : Основи, 1997. - 214 с., ВА695400 Герасимчук, Андрій Андрійович. Етика й етикет сучасного бізнесу - запорука економічної безпеки підприємств [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл. / А. А. Герасимчук [и др.] ; Європейський ун-т. - К. : Видавництво Європейського ун-ту, 2007. - 285 с., ВС31293 Браймер, Роберт А. Основы управления в индустрии гостеприимства [Текст] / Р. А. Браймер ; пер. Е. Б. Цыганов. - М. : Аспект- Пресс, 1995. - 382 с., ВА644940 Джанджугазова, Елена Александровна. Маркетинг в индустрии гостеприимства [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обуч. по спец. 230500 "Социально-культурный сервис и туризм" / Е. А. Джанджугазова. - М. : Издательский центр "Академия", 2003. - 224 с. ОСОБЛИВОСТІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО ФАХІВЦЯ СФЕРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ. ст.23, Основи готельного менеджменту
|
| 4. |
Запитує: Ирина (22.03.2012) Тема запиту: Організація обслуговування групових заходів у підприємствах готельного господарства. Дякую за допомогу. |
Примітка: написання дипломної Ключові слова: готельний бізнес -- готельне господарство -- масові заходи -- обслуговування
Добрий день! Перегляньте наступні матеріали. Видання є в НБУВ: ВА711137 Байлик, Станислав Иванович. Гостиничное хозяйство. Организация, управление, обслуживание [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов / С. И. Байлик. - 2-е изд., перераб. и доп. - К. : Дакор, 2006. - 288 с., ВА597059 Туризм и гостиничное хозяйство [Текст] : учебник для студ. вузов, обуч. по спец. "Менеджмент" / О. А. Агеева [и др.] ; ред. А. Д. Чудновский ; Ассоциация авторов и издателей "Тандем". - М. : Экмос, 2000. - 400 с., ВА687472 Косолапов, Александр Борисович. Практикум по организации и менеджменту туризма и гостиничного хозяйства [Текст] : учеб. пособие для использования в учебном процессе по спец. "Менеджмент организации" / А. Б. Косолапов, Т. И. Елисеева. - 3-е изд., испр. - М. : Кнорус, 2007. - 199 с., ВА681372 Филипповский, Евгений Евгеньевич. Экономика и организация гостиничного хозяйства [Текст] / Е. Е. Филипповский, Л. В. Шмарова. - М. : Финансы и статистика, 2005. - 176 с.: рис., ВА693958 Саак, Андрей Эрнестович. Менеджмент в индустрии гостеприимства (гостиницы и рестораны) [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обучающихся по спец. 100103 "Социально-культурный сервис и туризм" / А. Э. Саак, М. В. Якименко. - СПб. [и др.] : Питер, 2007. - 428 с. , ВА716422 Сорокіна, Галина Олександрівна. Технологія обслуговування в готелях [Текст] : метод. вказівки до практ. занять та самост. роботи студ. спец. " Готельне господарство" / Г. О. Сорокіна ; Луганський національний педагогічний ун-т ім. Тараса Шевченка. Кафедра туризму і готельного господарства. - Луганськ : Альма-матер, 2007. - 54 с. - Бібліогр.: с. 25-28., ВА725404 Технологія готельної справи [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / С. М. Журавльова [та ін.] ; Запоріз. нац. техн. ун-т, Ін-т упр. та права. - Запоріжжя : ЛІПС, 2010. - 122, [13] с. : іл. - Бібліогр.: с. 119-122. - 100 экз., ВА717548 Сокол, Тетяна Георгіївна. Організація обслуговування в готелях і туристичних комплексах [Текст] : підруч. для вищ. навч. закл. / Т. Г. Сокол. - К. : Альтерпрес, 2009. - 447 с, ВА744557 Шепелєва, Світлана Володимирівна. Організація готельного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / С. В. Шепелєва, Г. В. Руденко ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. - 496 с. , ВС31293 Браймер, Роберт А. Основы управления в индустрии гостеприимства [Текст] / Р. А. Браймер ; пер. Е. Б. Цыганов. - М. : Аспект- Пресс, 1995. - 382 с., ВА711137 Байлик, Станислав Иванович. Гостиничное хозяйство. Организация, управление, обслуживание [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов / С. И. Байлик. - 2-е изд., перераб. и доп. - К. : Дакор, 2006. - 288 с., ВА660684 Роглєв, Христо Йосипович. Основи готельного менеджменту [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл. / Х. Й. Роглєв ; Київський ун-т туризму, економіки і права. - К. : Кондор, 2005. - 408 с. УПРАВЛІННЯ ПРОЦЕСОМ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ПІДПРИЄМСТВІ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА, СТАН ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ З ГОСТИННОСТІ ДО АНІМАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
|
| 5. |
Запитує: Соня (13.12.2012) Тема запиту: Скажіть, будь ласка, чи є у Вас статут ДП Готельний комплекс "Київ"? |
| 6. |
Запитує: Катерина (11.03.2013) Тема запиту: Доброго дня! Потрібна допомога з підбору літератури для написання дисертаційного дослідження на тему: «Механізм забезпечення інноваційного розвитку підприємств готельного господарства». Дякую за допомогу! |
Примітка: авторефераты диссертаций, периодические издания Ключові слова: готельне господарство -- інновація
Доброго дня! Пропонуємо переглянути наcтупну літературу. Також рекомендуємо самостійно здійснити комплексний пошук у електронному каталозі НБУВ (Див. посилання): Видання є в НБУВ: ВА747862 Готельно-ресторанний, туристичний та виставковий бізнес: інноваційні напрями розвитку: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 12 - 14 жовт. 2011 р., Ялта / МОНМС України, Київ. нац. торг.-екон. ун-т / Ред.: А. А Мазаракі. — К., 2011. — 358 с., ВА738751 Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні: матеріали ІV Міжнар. бізнес-форуму, 24 берез. 2011 р., Київ / ВРУ, Держ. агентство з питань науки, інновацій та інформації України, Ін-т економіки та прогнозування, НАН України, Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Укр. асоц. бізнес-інкубаторів та інновац. центрів / Ред.: А. А Мазаракі. — К., 2011. — 189 с. — укp. Журавльова С. М. СТРАТЕГІЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА [ Електронний ресур с ] / С. М. Журавльова . - Режим доступу : URL :http://archive.nbuv.gov.ua/e-journals/eui/2012_2/pdf/12zsmpgg.pdf. - Назва з екрану. , ЯНКОВСЬКА Г. В. ЕЛЕКТРОННІ КОМУНІКАЦІЇ В ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА / Г. В. ЯНКОВСЬКА // Вісник Хмельницького національного університету. - 2012. - № 1. - С. 15 - 21., Капустіна Т. А. СУТНІСТЬ І ПОНЯТТЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ІННОВАЦІЙ ТА ІННОВАЦІЙНОГО ПРОЦЕСУ В УПРАВЛІННІ ГОТЕЛЬНИМ БІЗНЕСОМ [ Електронний ресур с ] / Т. А. Капустіна . - Режим доступу : URL : http://archive.nbuv.gov.ua/portal/soc_gum/Dtr_ep/2012_2/files/EC212_37.pdf. - Назва з екрану., Мініч І. М. ОСНОВНІ ПІДХОДИ ДО ОЦІНКИ СОЦІАЛЬНО- ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ІННОВАЦІЙ В СФЕРІ ГОСТИННОСТІ / І. М. Мініч // Наукові записки Київського університету туризму, економіки і права. - 2010. - Вип. 8. - С. 242 - 250., Бойко М. Г. Формування стратегії розвитку підприємств готельного господарства: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / М.Г. Бойко ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2003. — 20 с.: рис. — укp., Опанащук Ю. Я. Формування системи послуг у готельному господарстві України: автореф. дис... канд. екон. наук : 08.00.04 / Ю.Я. Опанащук ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. — Д., 2009. — 21 с. — укp. , Ремеслова О. Л. Стратегічне управління підприємством готельного господарства: автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / О. Л. Ремеслова ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановсього. — Донецьк, 2010. — 20 с. — укp. , Поплавська І. В. Територіальна організація готельного господарства України: автореф. дис. ... канд. геогр. наук : 11.00.02 / І. В. Поплавська ; Київ. нац. ун-т ім. Т. Шевченка. — К., 2011. — 20 с. — укp., Мельник О. П. Удосконалення управління готельним господарством: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.02 / О.П. Мельник ; Київ. держ. торг.-екон. ун-т. — К., 1998. — 20 с. — укp., Автореферати дисертацій, Реферативна база даних
|
| 7. |
Запитує: Вікторія (18.03.2013) Тема запиту: Історія розвитку складських приміщень в готелях |
Примітка: На курсову роботу шукаю теорію на тему Ключові слова: Готельне господарство -- будівництво готелю -- складські приміщення
Доброго дня! Пропонуємо Вам переглянути перелік літератури. Також рекомендуємо ознайомитися з систематичним картковим каталогом, відвідати читальний зал обслуговування періодичними виданнями, які розташовані у приміщенні Головного корпусу НБУВ за адресою:м.Київ, проспект 40 - річчя Жовтня, 3. Видання є в НБУВ: ВС38428 Байлик С. И. Гостиничное хозяйство. Оснащение, евроремонт, эксплуатация: Учеб. пособие / С.И. Байлик. — К.: Дакор: Вира-Р, 2003. — 295 с. , СО31393 Мазаракі А. А. Проектування готелів: навч. посіб. для студ. ВНЗ / А. А. Мазаракі, М. І. Пересічний, С. В. Шаповал, Р. А. Расулов, О. М. Григоренко ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2012. — 339 с., В351474/1 Готельне господарство : конспект лекцій. Ч. 1 / Чернів. нац. ун-т ім. Ю.Федьковича / Уклад.: Г.Я. Круль. — Чернівці: Рута, 2006. — 52 с. , ВА737223 Писаревський І. М. Матеріально-технічна база готелів: підручник / І. М. Писаревський, А. А. Рябєв ; Харк. нац. акад. міськ. госп-ва. — Х., 2010. — 286 с., ВА738789 Мальська М. П. Організація готельного обслуговування: підручник / М. П. Мальська, І. Г. Пандяк, Ю. С. Занько ; Львів. нац. ун-т ім. І. Франка. — К.: Знання, 2011. — 367 с. , ВА725404 Журавльова С. М. Технологія готельної справи: навч. посіб. / С.М. Журавльова, В.Д. Білянченко, Т.С. Кукліна, Д.Д. Гурова, О.Л. Зайцева ; Запоріз. нац. техн. ун-т, Ін-т упр. та права. — Запоріжжя: ЛІПС, 2010. — 122 с.(Розкрито сутність і подано загальну характеристику готельного господарства (ГГ). Увагу приділено розвитку ГГ в Україні. Запропоновано класифікацію готелів, описано систему управління якісними показниками готельних послуг. Визначено типи організаційних структур готелів, наведено санітарно-гігієнічні вимоги до утримання приміщень.), ВА658947 Харина В. Т. Опорний конспект лекцій з дисципліни "Будівля та обладнання готельних і туристичних комплексів": Для спец. 5.050403 "Орг. обслуг. в готелях і турист. комплексах" / В.Т. Харина ; Чернів. пром.-екон. технікум. — Чернівці, 2004. — 130 с. , СО25766 Технологічне проектування підприємств : Опор. конспект лекцій для студ. усіх форм навч. / Київ. нац. торг.-екон. ун-т / Ред.: В.П. Яцин; О.М. Григоренко. — К., 2003. — 156 с. (Викладено основи будівельної справи та архітектурного проектування, розглянуто питання проектування готельних комплексів. ), ВС48893 Лінда С. М. Архітектурне проектування громадських будівель і споруд: навч. посіб. / С.М. Лінда ; Нац. ун-т "Львів. політехніка". — Л., 2010. — 605 с., ВА744557 Шепелєва С. В. Організація готельного господарства: навч. посіб. / С. В. Шепелєва, Г. В. Руденко ; МОНМС України, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. — Донецьк, 2011. — 496 с., ВА754165 Головко О. М. Організація готельного господарства: навч. посіб. / О. М. Головко, Н. С. Кампов, С. С. Махлинець, Г. В. Симочко. — К.: Кондор, 2012. — 337 с. Хоружина О. О. Історія виникнення та розвитку світового готельного господарства / О. О. Хоружина // Науковий вісник Волинського національного університету імені Лесі Українки. Сер. Географічні науки. - 2010. - № 3. - С. 166-170., Фамуляк Я. Дизайн і архітектурно-просторове середовище готелів [Електронний ресурс] / Я. Фамуляк, Т. Качура. - Режим доступу : URL : http://archive.nbuv.gov.ua/portal/Chem_Biol/Vldau/Ar/2012_13/files/12fyseoh.pdf. - Назва з екрану., Головні типи приміщень у готелях, Історія готельної справи. Історія найдавніших готелів
|
| 8. |
Запитує: Андрій (19.11.2013) Тема запиту: Доброго дня!!! Допоможіть, будь ласка, знайти Наказ Держжитлокомунгоспу України від 12.07.96 N 58 "Про затвердження Правил користування комунальними готелями України" наказ Держкомітету СРСР по іноземному туризму від 11.06.87 р. N 146 "Об утверждении Правил пользования и внутреннего распорядка в гостиничных предприятиях системы Госкоминтуриста СССР". Я вже перешукав всюди. Можливо є якісь збірники нормативно-провових актів тих років. Дякую!!! |
| 9. |
Запитує: Марьяна (26.03.2015) Тема запиту: Доброго дня! Не могли б Ви надати мені допомогу в підборі літературної бази по темі магістерської роботи: "Управління ресурсним потенціалом готелю". Дякую! |
Ключові слова: ресурсний потенціал готелю -- управління готелем -- готельний бізнес
Доброго дня! Пропонуємо переглянути наступний список джерел та радимо здійснити самостійно пошук в Архіві виконаних довідок за ключовими словами " готельний бізнес" (Див. посилання). Видання є в НБУВ: ВА631065 Агафонова Л. Г. Туризм, готельний та ресторанний бізнес: ціноутворення, конкуренція, державне регулювання : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Л. Г. Агафонова, О. Є. Агафонова; Київ. ун-т туризму, економіки і права. - К. : Знання України, 2002. - 352 c., ВА711134 Мунін Г. Б. Франчайзинг у готельно-ресторанному бізнесі : навч. посіб. / Г. Б. Мунін, Ю. О. Карягін, А. С. Артеменко, Ю. В. Кошиль; НАН України, Рада по вивч. продукт. сил України. - К. : Кондор, 2008. - 370 c. (Розглянуто особливості організації підприємницької діяльності у сфері надання готельних послуг. Наведено характеристику різних типів готелів. Описано систему управління готелем і готельними мережами)., ВА756822 Мунін Г. Б. Малі готелі: організація роботи та обслуговування : навч. посіб. / Г. Б. Мунін, О. С. Кривоносов, З. В. Марциновська; Відкритий міжнар. ун-т розв. людини "Україна". - 2-ге вид., переробл. і доповн. - К. : Ун-т "Україна", 2012. - 335 c. - Бібліогр.: с. 331-335. (Розглнуто сучасні концепції організації обслуговування у малих готелях, які базуються на теоретичних і практичних засадах організації обслуговування гостей у малих готелях, міні- готелях, малих мотелях, малих пансіонатах та будинках готельного типу, які розташовані в селах, селищах або містах, за умов сучасного розвитку туризму в Україні. Висвітлено передумови появи і розвитку малих готелів, розкрито сутність надання послуг, особливості індустрії гостинності. Увагу приділено питанням управління малим готелем, акцентовано на функціях різних служб (інженерно-технічної, служби безпеки, ресторанного обслуговування та ін.). Подано детальну інформацію щодо бронювання та розміщення в готелі гостей, наголошено на якості обслуговування в готелі. Розглянуто питання управління персоналом у малих готелях, особливості управлінських рішень та методи оцінювання їх ефективності. Наголошено на етиці ділових відносин у малих готелях, а також на дотриманні ділового етикету персоналом. Проаналізовано маркетингову діяльність малих готелів, питання забезпечення безпеки та контролю за виконанням вимог безпеки)., ВА681372 Филипповский Е. Е. Экономика и организация гостиничного хазяйства / Е. Е. Филипповский, Л. В. Шмарова. - М. : Финансы и статистика, 2005. - 176 с. Асмолова І. М. Аналіз і виявлення шляхів удосконалення ресурсного потенціалу приватних готелів / І. М. Асмолова // Зб. наук. пр. Нац. ун-ту держ. податкової служби України. - 2011. - № 1. - С. 27-34., Варипаєв О. М. Готельний та ресторанний бізнес як складова індустрії гостинності / О. М. Варипаєв, Л. М. Варипаєва // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг . - 2009. - Вип. 2. - С. 614-621, РА322751 Король С.Я. Облік в управлінні основною діяльністю готелю: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.04 / С.Я. Король ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2003. — 21 с. (Проведено аналіз стану галузі, організаційно-виробничих особливостей діяльності підприємств і характеру готельних послуг. Визначено мету, головні задачі та завдання з управління готелем, роль бухгалтерського обліку у їх вирішенні. Надано оцінку існуючої організації та методології обліку господарської діяльності готелю. Запропоновано класифікацію витрат і доходів основної діяльності готелю, галузеву номенклатуру статей калькуляції, критерії визначення витрат, що включаються до собівартості готельних послуг, і непродуктивних витрат. Розроблено пропозиції щодо удосконалення обліку, які містять алгоритм організації обліку, рекомендації з розробки структури рахунків синтетичного й аналітичного обліку, форми аналітичних відомостей. Розглянуто пропозиції з удосконалення калькулювання собівартості готельних послуг та аналізу доходів, витрат та обсягу реалізації послуг для визначення точки беззбитковості, розрахунку планових показників та оцінки результатів діяльності готелю.), Ганич Н. Готельне господарство Львівської області: сучасний стан та шляхи оптимізації розвитку / Н. Ганич // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. Міжнародні відносини. - 2012. - Вип. 29. - С. 24-30., Розробка стратегії управління підприємствами готельного господарства та впровадження принципів всезагального управління якістю [Електронний ресурс]. – Режим доступу : URL : http://buklib.net/books/32533/. – Назва з екрана., Стратегія розвитку підприємств готельного господарства [Електронний ресурс]. – Режим доступу : URL : http://tourism-book.com/pbooks/book-39/ua/chapter-1921/. – Назва з екрана., Архів виконаних довідок
|
| 10. |
Запитує: Ксенія (25.09.2015) Тема запиту: Добрий день. Потрібний матеріал для написання магістерської роботи :"Проект клубу-готелю на 50 номерів у рекреаційній зоні" (Уточнення: Проект готелю з приміщеннями житлової групи (номер люкс) та приміщенням культурно-масового призначення (диско-клуб)). |
Ключові слова: організація приміщень житлової групи -- готельне господарство -- проектування готелів
Доброго дня! Сподіваємось Вам стануть у нагоді наступні джерела. Також у з'вязку зі спеціфікою Вашого питання, рекомендуємо звернутись за допомогою до фахівців Бібліотеки Київського національного університета будівництва і архітектури (Див. посилання). Видання є в НБУВ: СО25766 Технологічне проектування підприємств : Опор. конспект лекцій для студ. усіх форм навчання / ред.: В. П. Яцин, О. М. Григоренко; Київ. нац. торг.-екон. університет. - Київ, 2003. - 156 c. , СО31393 Проектування готелів : навч. посіб. для студ. ВНЗ / А. А. Мазаракі, М. І. Пересічний, С. В. Шаповал [та ін.] ; Київ. нац. торг.-екон. університет. - Київ, 2012. - 339 c., ВА758920 Дизайн объектов гостинично-ресторанного бизнеса / Л. А. Иванова, И. В. Бондаренко, О. В. Дишкантюк [та ін.] ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одеса : Астропринт, 2012. - 103 c., ВС38428 Байлик С. И. Гостиничное хозяйство. Оснащение, евроремонт, эксплуатация : учеб. пособие / С. И. Байлик. - Київ : Дакор: Вира-Р, 2003. - 295 c. , ВА776947 Ветров В. М. Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства : навч. посіб. для студентів ВНЗ / В. М. Ветров, Т. І. Юдіна ; Донец. нац. ун-т екон. і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. - 207 с., РА365499 Карасьова О. М. Архітектурно-планувальна організація малих готелів в умовах природних комплексів : автореф. дис... канд. архіт. : 18.00.02 / О. М. Карасьова; Київ. нац. ун-т буд-ва та архітектури. - Київ, 2009. - 20 c., Ж69861 Лисенька Ю. В. Дослідження системи класифікації готелів / Ю. В. Лисенька // Містобудування та терит. планування. - 2006. - Вип. 23. - С. 129-137. Метод. рекомендації до викон. дипломного проекту для студентів спеціальності 7.14010101 «Готельна і ресторанна справа» денної форми навчання / Уклад.: В. Ф. Доценко, О. С. Павлюченко, Т. І. Іщенко [та ін.]. - Київ: НУХТ, 2012. - 182 с., Курінна А. І. Архітектурно-планувальні характеристики екстер’єрів і інтер’єрів в дизайнерському проектуванні готелів / А. І. Курінна // Вісн. Харків. держ. акад. дизайну і мистецтв : Мистецтвознавство. Архитектура : зб. наук. праць. - Харків, 2012. - № 1. - С. 39-42., Бібліотека Київського національного університета будівництва і архітектури
|
| 11. |
Запитує: Наталія (11.10.2016) Тема запиту: Добрий вечір. Шукаю інформацію для написання магістерських робіт "Проект курортного готелю на 30 номерів" та "Бізнес готель на 30 номерів". Дякую. |
Ключові слова: проект курортного готелю -- бізнес готель -- 30 номерів
Доброго дня! Сподіваємось, Вам стануть у нагоді наступні джерела. Також радимо здійснити додатковий самостійний пошук у базі "Наукова періодика України" (див. посилання) та реферативній базі даних НБУВ (див. посилання). Видання є в НБУВ: ВА776947 Ветров В. М. Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства : навч. посіб. для студентів ВНЗ / В. М. Ветров, Т. І. Юдіна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. - 207 с. Викладено теоретичні аспекти щодо проектування зон забудови під готель, окремих елементів будівлі та об'єктів готельно-ресторанного господарства, функціональних груп приміщень готелю та закладів ресторанного господарства. Розглянуто питання щодо вимог проектування допоміжних інженерних систем та об'єктів готелю. Подано основні теоретичні та прикладні положення.), ВА744737 Наливайченко С. П. Бізнес-планування у туріндустрії : навч. посіб. / С. П. Наливайченко, В. Є. Реутов, С. Ю. Цьохла ; МОНМС України, Крим. екон. ін-т ДВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана". - Сімферополь, 2011. - 190 c. (Охарактеризовано туризм як сферу економічної діяльності. Розкрито значення туристичної індустрії в економіці країн і світу, висвітлено особливості діяльності у системі туристичної індустрії. Приділено увагу розробці та наведено характеристику розділів бізнес-плану, зокрема, резюме й юридичного розділу, маркетинг-плану, виробничого, організаційного та фінансового планів, а також розглянуто послуги фірми в контексті їх функціонального призначення та процес оцінювання ризиків бізнес-проекту. Запропоновано практичні приклади розробки бізнес-планів туристичної фірми, туристичного готелю й оздоровчого комплексу.), ВА774853 Ткаленко В. З. Архітектурне проектування будівель і споруд тимчасового колективного проживання : навч. посіб. для студентів спец. "Архітектура будівель і споруд" / В. З. Ткаленко, Л. Ю. Брідня ; Київ. нац. ун-т буд-ва і архітектури. - Київ : КНУБА, 2012. - 60 c. (Розглянуто теоретичні основи архітектурного проектування будівель і споруд тимчасового колективного проживання на прикладі готелів як найбільш характерних об'єктів цієї типології. Викладено загальні рекомендації щодо організації функціонального зонування закладів тимчасового проживання та проектування окремих груп у складі їх структури. Наведено склад і площі необхідних приміщень, які відповідають існуючій нормативній документації в цій галузі проектування та будівництва.), ВС53897 Лук'янов В. О. Організація готельно-ресторанного обслуговування : навч. посіб. / В. О. Лук'янов, Г. Б. Мунін ; Ін-т економіки та управління. - 2-ге вид., переробл. і допов. - Київ : Кондор, 2012. - 344 c. (Розглянуто сучасні концепції організації обслуговування в готелях і ресторанах, які базуються на теоретичних і практичних засадах організації обслуговування гостей. Досліджено теоретичні та практичні аспекти організації обслуговування в готельному та ресторанному бізнесі, що відповідають сучасним вимогам ведення бізнесу, міжнародним стандартам і вимогам УЄФА до приймаючих країн. Розкрито специфіку й особливості організації обслуговування у готельних і ресторанних закладах, досліджено внутрішню структуру готельно-ресторанного бізнесу та проаналізовано можливості підвищення якості обслуговування клієнтів за рахунок використання висококваліфікованого персоналу та раціонального управління трудовими ресурсами. Обгрунтовано концепцію економічного ефекту, зумовленого оптимізацією організації постачання товарно-матеріальних ресурсів. Особливу увагу приділено організації харчування у готелях. Аргументовано необхідність прийняття сучасних архітектурно-дизайнерських рішень під час проектування та будівництва готельних і ресторанних споруд, ураховуючи встановлені Державні будівельні норми.), РА390825 Ковальська О. Є. Архітектурно-планувальна організація готелів (на прикладі крупніших міст України) : автореф. дис... канд. архітектури : 18.00.02 / О. Є. Ковальська ; Київ. нац. ун-т буд-ва і архітектури. - Київ, 2012. - 20 c. (Висвітлено соціальні аспекти розвитку туризму, проведено огляд теоретичних, нормативних матеріалів і літературних джерел з питань проектування та будівництва готелів, узагальнено вітчизняний та закордонний досвід проектування, будівництва й експлуатації готелів. Розроблено сучасну класифікацію готелів, визначено основні фактори, що впливають на формування будівель готелів у крупніших містах України. Рекомендовано архітектурно-планувальну організацію готелів із встановленням функціонально-типологічних характеристик. Проведено уточнення основних груп приміщень готелів та їх планувальних параметрів залежно від рівня комфорту, типу та місткості готелю. Виявлено перспективні напрямки застосування новітніх конструктивних систем. Виявлено особливості проектування готелів, які складаються з містобудівних рекомендацій, пропозицій щодо генеральних планів ділянок і визначення перспективних типів будівель готелів. Запропоновано прийоми підвищення архітектурно-художної виразності, що базуються на використанні історичного надбання, єдності споруди та довкілля, а також створення сучасних архітектурних форм.), РА410153 Брідня Л. Ю. Методичні основи реконструкції типових готелів в Україні : автореф. дис... канд. архітектури : 18.00.02 / Л. Ю. Брідня ; Київ. нац. ун-т буд-ва і архітектури. - Київ, 2014. - 21 c. (Викладено науково-методичні основи реконструкції типових готелів, зведених упродовж 1960 - 1980-х pp. в Україні. Висвітлено соціально-економічні передумови та особливості розвитку готельного господарства України. Систематизовано всі наявні типові проекти готелів, розроблено їх класифікацію. Проаналізовано наукові дослідження, нормативні документи та літературні джерела, присвячені питанням проектування та реконструкції готелів, розглянуто вітчизняний та зарубіжний досвід такої реконструкції, виявлені основні тенденції у цій галузі архітектурного проектування. Розроблено методику функціонально-просторової трансформації типових готелів за умови їх реконструкції, сформульовано основні принципи її застосування. Визначено основні напрямки реконструкції будівель типових готелів і встановлено фактори, що впливають на їх архітектурно-планувальну та об'ємно-просторову організацію за умов реконструкції. Охарактеризовано вимоги до загальної функціональної структури сучасних готелів та їх окремих функціональних зон. З'ясовано завдання, що постають у процесі реконструкції готелів різних типових серій, та запропоновано прийоми відповідних змін їх об'ємно-просторової організації. Створено методику економічного оцінювання доцільності й ефективності проектних рішень. Рекомендовано методи покращення естетично-образної виразності таких готелів.), РА397801 Мержієвська Н. Ю. Архітектурно-планувальна реорганізація готелів 4-5 зірок в історичних будівлях центру міста (на прикладі міста Одеса) : автореф. дис... канд. архітектури : 18.00.02 / Н. Ю. Мержієвська ; Київ. нац. ун-т буд-ва і архітектури. - Київ, 2013. - 20 c. (Узагальнено світовий та вітчизняний досвід проектування, будівництва та експлуатації готелів категорії 4 - 5 зірок в історичній забудові. Визначено основні етапи та тенденції подальшого розвитку архітектури таких будівель у країні та світі. Розглянуто актуальні питання сучасного утримання історичних будівель і вивчено стан цієї проблеми в країні. Розглянуто класифікацію об’єктів дослідження, яка склалася в європейських країнах. Запропоновано визначення терміна "історичний готель в Україні". Охарактеризовано основні принципи реорганізації архітектурно-планувальної структури таких готелів та методи їх подальшого розвитку за сучасного стану історичних міст країни. Визначено залежність архітектурно-планувальної й об'ємно-просторової організації готелів категорії 4 - 5 зірок в історичній будівлі й основних функціональних, природно-кліматичних, містобудівних, соціально-економічних й інших факторів за умов історичного центру м. Одеса. Розглянуто засоби відтворення та посилення архітектурної виразності історичного готелю, найбільш цінних елементів будівлі, введення його до активного життя суспільства. Запропоновано рекомендації з проектування готелів категорії 4 - 5 зірок у історичній забудові.), СО31393 Проектування готелів : навч. посіб. для студентів вищ. навч. закл. / за ред. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. університет. - Київ, 2012. - 339 с., Р123594 Методичні вказівки до написання та оформлення дипломного проекту для студентів напряму підготовки 6.140101 " Готельно-ресторанна справа" спеціальностей 7.14010101 і 8.14010101 " Готельно-ресторанна справа" ОКР "спеціаліст" та ОКР "магістр" всіх форм навчання / [уклад. : І. М. Ощипок та ін.] ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 39 с., СО25766 Технологічне проектування підприємств : опор. конспект лекцій для студентів усіх форм навчання / ред. : В. П. Яцин, О. М. Григоренко ; Київ. нац. торг.-екон. університет. - Київ, 2003. - 156 c. (Викладено основи будівельної справи та архітектурного проектування, розглянуто питання проектування готельних комплексів. Висвітлено засади проектування та особливості роботи служби замовлення. Наведено вимоги до оформлення проектної документації.), Ж70474 Котенко С. Г. Про акустичний комфорт малих придорожніх готелів / С. Г. Котенко // Системи оброб. інформації. - 2014. - Вип. 7. - С. 32-40. (Розглянуто проблеми, які можуть виникнути під час проектування, будівництві та експлуатації готелів, розміщених в зоні з підвищеними рівнями шуму. На типовому прикладі розглянуті питання будівельної акустики і звукоізоляції, а також методи захисту прилеглої території від шуму, створюваного транспортними потоками. Запропоновано методи захисту від шуму, пов'язані з: шумом транспортних потоків (шумозахисні екран), роботи технічного обладнання (вентиляція, каналізації, та ін.), шуму, створюваного звукопідсилюючою апаратурою, під час проведення урочистостей в банкетному залі, життєдіяльністю людини й т.д.) Карасьова О. М. Архітектурно-планувальна організація малих готелів в умовах природних комплексів : автореф. дис... канд. архітектури : 18.00.02 / О. М. Карасьова ; Київ. нац. ун-т буд-ва та архітектури. - Київ, 2009. - 20 с. (Досліджено архітектурно-планувальну організацію малих готелів за умов природних комплексів - національних природних парків, регіональних ландшафтних парків, біосферних заповідників. Узагальнено досвід проектування, будівництва й експлуатації споруд і виявлено сучасні тенденції та фактори, що впливають на їх розташування та формування. Запропоновано визначення терміна "екоготель" - природоорієнтованого закладу зі зменшеним впливом на навколишнє середовище. Розроблено класифікацію з урахуванням екологічних чинників. Уточнено планувальні параметри основних приміщень екоготелю. Визначено взаємозв'язки та склад функціональних елементів готельного закладу, що залежно від місткості, містобудівних, екологічних і економічних умов може мати скорочений, стандартний і розширений характер. Визначено основні екологічно доцільні принципи розташування, рішень генерального плану й об'ємно-планувального рішення готелів - принципи екологічності, естетичності, контактності. Запропоновано об'ємно-планувальні прийоми забезпечення виявлених принципів. Наведено способи досягнення естетичної виразності, що базуються на увиразненні зв'язку з культурним і природним наповненням території, а також застосуванні екологічних матеріалів і конструктивних систем.), Лисенька Ю. В. Методика формування і оцінки функціонально-планувальної організації готельних комплексів на ранніх стадіях проектування : автореф. дис... канд. архітектури : 18.00.01 / Лисенька Юлія Володимирівна ; Київ. нац. ун-т буд-ва і архітектури. - Київ, 2007. - 20 с. (Запропоновано методику формування функціонально-просторової організації готельних комплексів та оцінено можливість і доцільність їх розміщення у містобудівних утвореннях на ранніх етапах проектування. Проведено аналіз і систематизацію вітчизняного та зарубіжного досвіду створення нормативів, методів оцінки якості у галузі проектування об'єктів готельного господарства. Розроблено класифікацію готельних комплексів і засобів туристичного розміщення. Наведено рекомендації стосовно модернізації нормативних документів. Визначено основні фактори, що впливають на формування функціонально-просторової організації даних комплексів. Запропоновано номенклатуру номерного фонду та рекомендовано орієнтовні площі номерів згідно з номенклатурою. Показано необхідність і адаптовано законодавство України у сфері розвитку туризму та діяльності курортів до відповідних директивів і стандартів ЄС. Розроблена методика дозволяє здійснювати цілеспрямований пошук щодо кращого рішення готельних комплексів. Результати дослідження та методику апробовано на практиці та рекомендовано до застосування під час проектування громадських будівель і споруд на ранніх етапах.), Ємельянова О. В. Моделі та методи планування інноваційних проектів і програм з урахуванням альтернативних варіантів виконання робіт : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.13.22 / О. В. Ємельянова ; Нац. аерокосм. ун-т ім. М.Є. Жуковського "Харків. авіац. інститут". - Харків, 2009. - 19 с. (Розроблено моделі та методи оптимізації строків і вартості реалізації проектів з урахуванням обмежень, які дозволяють вирішувати завдання планування за умов, коли задано альтернативні варіанти виконання робіт і їх комплексів у вигляді мережевих моделей. На підставі розроблених методів створено програмне забезпечення "Project Optimum". Розроблені методи та програмне забезпечення використано в проекті створення готельного комплексу міжнародного рівня, впроваджено в процес прийняття рішень ДП "Інвестор Еліт Буд" і в навчальний процес у Національному технічному університеті "Харківський політехнічний інститут".), Красовський Є. В. Аспекти енергозбереження у проектах готелів / Є. В. Красовський // Вестн. Херсон. нац. техн. университета. - 2015. - № 1. - С. 173-179., Наукова періодика України, Реферативна база даних
|
| 12. |
Запитує: Юлія (26.02.2018) Тема запиту: Добрий день, у вашій бібліотеці є в наявності книги про готельне господарство? Бажано з сертифікацією та стандартизацією готельних послуг. |
Ключові слова: готельне господарство -- готельні підприємства
Доброго дня! Сподіваємось, наступні джерела стануть Вам у нагоді. Рекомендуємо здійснити самостійний пошук за ключовими словами у базі "Наукова періодика України", реферативній базі даних та у каталозі книжкових видань (див. посилання). Видання є в НБУВ: ВА562255 Вдосконалення технології виробництва і обслуговування в громадському харчуванні та готельному господарстві : зб. наук. пр. / відп.ред. М. М. Калакура [та ін.]. - Київ : ІСДО, 1995. - 148 с., ВА787854 Можливості та розвиток сучасного туризму: світовий та національний досвід / ред. В. М. Зайцева; Запоріз. нац. техн. ун-т. - Запоріжжя : ЛІПС, 2014. - 275 c., ВА738789 Мальська М. П. Організація готельного обслуговування : підручник / М. П. Мальська, І. Г. Пандяк, Ю. С. Занько ; Львів. нац. ун-т ім. І. Франка. - Київ : Знання, 2011. - 367 с., ВА755032 Ганієва А. К. Організація і технологія обслуговування у сфері готельних, курортних і туристичних послуг : навч. посіб. / А. К. Ганієва, Г. О. Пегушина. - Сімферополь : Кримнавчпеддержвидав, 2012. - 276, [1] с., ВС53897 Лук'янов В. О. Організація готельно-ресторанного обслуговування : навч. посіб. / Лук'янов В. О., Мунін Г. Б. ; Ін-т економіки та упр. - 2-ге вид., переробл. і допов. - Київ : Кондор, 2012. - 344 с., ВА652588 Сакун Л. В. Теория и практика подготовки специалистов сферы туризма в развитых странах мира / Л. В. Сакун ; Межрегиональная академия управления персоналом. - Київ : МАУП, 2004. - 398 с., СТ1412 Послуги туристичні. - Класифікація готелів / розроб. Л. Шишкіна [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - Київ : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 13 с. Байлик С. І. Організація готельного господарства : підручник / С. І. Байлик, І. М. Писаревський. - Харків : ХНУМГ ім. Бекетова, 2015. - 329 с., Сідоров В. Просторово-часові особливості розвитку готельного бізнесу в Україні [Електронний ресурс] / В. Сидоров, О. Юрченко, С. Юрченко. - Режим доступу : URL : http://dspace.univer.kharkov.ua/bitstream/123456789/13347/2/%D0%A1%D0%98%D0%94%D0%9E%D0%A0%D0%9E%D0%92%20%D0%AE%D0%A0%D0%A7%D0%95%D0%9D%D0%9A%D0%9E-180-195.pdf. - Назва з екрана., Дубодєлова А. В. Система управління якістю обслуговування клієнтів готельного підприємства / А. В. Дубодєлова, Л. С. Лісовська, А. О. Нищота // Вісн. Нац. ун-ту "Львівська політехніка". Проблеми економіки та управління. - 2013. - № 754. - С. 159-165., Зікеєва С. Г. Упровадження європейських норм і стандартів у діяльність готельних підприємств / С. Г. Зікеєва // Економіка і менеджмент культури . - 2014. - № 1. - С. 104-109. , Тімар І. В. Вплив іміджу підприємства сфери готельних послуг на формування його конкурентних переваг / І. В. Тімар // Вісн. Дніпропетр. університету. Сер. Економіка. - 2015. - Т. 23, вип. 9(3). - С. 145-149., Тімар І. В. Категоризація підприємств готельного бізнесу: вітчизняний та світовий досвід / І. В. Тімар // Упр. розвитком. - 2016. - № 3. - С. 71–77., Миколюк О. А. Формування системи управління якістю підприємств готельного бізнесу / О. А. Миколюк, Н. В. Прилепа // Вісн. Хмельн. нац. університету. Екон. науки. - 2015. - № 2(2). - С. 309-312., Завідна Л. Д. Моделювання стратегії розвитку підприємства готельного господарства на основі balanced scorecard / Л. Д. Завідна // Причорномор. екон. студії. - 2016. - Вип. 11. - С. 135-139., Зікеєва С. Г. Упровадження європейських норм і стандартів у діяльність готельних підприємств / С. Г. Зікеєва // Економіка і менеджмент культури . - 2014. - № 1. - С. 104-109. , Мельниченко С. Готельна мережа: вибір форми управління / С. Мельниченко, Т. Кудлай // Вісн. Київ. нац. торговел.-екон. університету. - 2017. - № 3. - С. 38–47., Наукова періодика України, Реферативна база даних, Книжкові видання
|
| 13. |
Запитує: Винничук Людмила (01.08.2018) Тема запиту: Проект розплідника котів або проект притулку для котів, або проект готелю для котів. Схеми та креслення |
Ключові слова: розплідник котів -- притулок для котів -- готель для котів -- проекти
Добрий день! Сподіваємося, Вам стануть у нагоді наступні джерела. Також рекомендуємо звернутися за допомогою до Державної наукової архітектурно-будівельної бібліотеки імені В.Г. Заболотного (див. посилання). Видання є в НБУВ: ВА730547 Екологічна етика : навч. посіб. для студентів вищ. навч. закл. / Д. О. Березюк, М. М. Мальований, В. В. Дячок, Ю. Й. Ятчишин. - Львів : БаК, 2010. - 268 с., ВА790556 Екологічна етика : навч. посіб. / за заг. ред. О. М. Шуміла ; Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків : Право, 2015. - 302 с. Про затвердження Положення про притулок для тварин [Електронний ресурс] : наказ Держ. ком. ветеринар. медицини України № 439 від 15.10.2010 р. - Режим доступу : URL : http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z1016-10 . - Назва з екрана., Про затвердження Ветеринарно-санітарних вимог до утримання тварин у притулках [Електронний ресурс] : наказ Держ. ком. ветеринар. медицини України № 438 від 15.10.2010 р. - Режим доступу : URL : http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z1015-10 . - Назва з екрана., Про захист від жорстокого поводження [Електронний ресурс] : закон України № 3447-IV від 21.02.2006 р. - Режим доступу : URL : http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/3447-15 . - Назва з екрана., Державна наукова архітектурно-будівельна бібліотека імені В.Г. Заболотного
|
| 14. |
Запитує: Аліна (17.04.2022) Тема запиту: Кулінарні тенденції в готельній сфері |
Ключові слова: кулінарія -- готельна справа
Добрий день! Сподіваємося, підібрані нами джерела стануть Вам у нагоді. Для додаткового пошуку літератури скористайтесь проектом " Наукова періодика", реферативною базою даних НБУВ. Видання є в НБУВ: ВА801655 Туристичний, готельний і ресторанний бізнес: інновації та тренди : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 7 квіт. 2016 р., Київ / ред.: А. А. Мазаракі; Київ. нац. торг.-екон. ун-т, КМДА, Фах. асамблея у сфері туризму України, Громад. спілка "Укр. кулінар. союз". - Київ, 2016. - 362 c., ВА806668 Малюк Л. П. Безпека послуг у готельному і ресторанному бізнесі : навч. посіб. / Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 125 c. , ВА811293 Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля : матеріали I міжвуз. наук.-практ. конф., 23 берез. 2017 р., Хмельницький / Громад. спілка "Укр. кулінар. союз", Поділ. гільдія кулінарів. - Хмельницький : ЦНТІ, 2017. - 90 c., В355736/2 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квіт. 2015 р., Харків : у 2 ч. Ч. 2 / ред.: О. І. Черевко ; Харків. облдержадмін., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2015. - 516 c., ВА755956 Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та хлібобулочних виробів" та "Технологія охолодженої і швидкозамороженої кулінарної продукції" : завдання і метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. напряму підготов. 6.140101 " Готельно-ресторанна справа" (ден. та заоч. форм навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Давидович О. Я., Лозова Т. М., Палько Н. С.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2012. - 107 с. , ВА593039 Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах : Зб. наук. пр. / ред.: М. І. Пересічний; Київ. держ. торг.-екон. ун-т. - К., 1999. - 189 c., ВА585619 Удосконалення технології та організації масового харчування, готельного господарства і туризму : Зб. наук. пр. / ред.: М. І. Пересічний; Київ. держ. торг.-екон. ун-т. - К., 1998. - 225 c. (Розглянуто питання застосування речовин підвищеної біологічної цінности при створенні продуктів харчування лікувально-профілактичного призначення. Висвітлено шляхи вдосконалення технологічних процесів обробки сировини та напівфабрикатів, підвищення харчової цінності кулінарних виробів.), ВС53075 Мазаракі А. А. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства : підручник / А. А. Мазаракі, Н. О. П'ятницька, Г. Т. П'ятницька, Т. Є. Литвиненко, А. М. Расулова; ред.: Н. О. П'ятницька; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Вид. 2-ге, переробл. і допов. - К. : Кондор, 2012. - 556 c. (Розкрито особливості організації процесу обслуговування в ресторанах, барах, кафе, закладах ресторанного господарства при готелях. Визначено основні правила та вимоги щодо обслуговування учасників культурних, громадських, спортивних заходів, іноземних туристів, пасажирів на транспорті, соціально незахищених верств населення.), ВА784238 Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IІІ Всеукр. міжвуз. наук. конф. студентів та аспірантів, 13 - 14 листоп. 2013 р., Одеса / ред.: О. В. Дишкантюк, Т. П. Новічкова, К. С. Федосова; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : Фенікс, 2013. - 158 c. (Розглянуто проблеми та перспективи розвитку готельної та ресторанної індустрії. Досліджено особливості інновацій у сфері послуг. Проаналізовано тенденції розвитку сучасного обладнання для закладів ресторанного господарства, перспективи розвитку в них дієтичного харчування. Надано порівняльну характеристику систем класифікації готелів США та України. Розглянуто проблеми корозії та інноваційний шлях їх вирішення в системах гарячого водопостачання готельних комплексів. Висвітлено новітні технології у ресторанному господарстві. З'ясовано перспективи створення низькокалорійних десертів з пребіотичними компонентами.), ВА830665 Островська Г. Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу : навч. посіб. / Галина Островська ; за наук ред. заслуж. діяча науки і техніки України, д-ра екон. наук, проф. Андрушківа Б. М. ; Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя, Акад. соц. упр. - Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. - 255 с. Шидловська О.Б. Актуальні кулінарні тенденції в індустрії гостинності [Електронний ресурс] / О. Б. Шидловська, І. М. Медвідь, Н. С. Дужик. - Режим доступу : URL : http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/36914/1/2_%D0%A5_%D0%92%D1%81%D0%B5%D1%83%D0%BA%D1%80.pdf. - Назва з екрана., Брідня Л. Ю. Особливості організації закладів харчування у готелях / Л. Ю. Брідня // Сучасн. проблеми архітектури та містобудування. - 2015. - Вип. 38. - С. 369-374. , Бархоленко І. О. Доцільність використання борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності у закладах харчування при готелях / І. О. Бархоленко, Д. О. Бондар, Л. О. Шаран, Н. П. Бондар, А. В. Шаран, В. О. Губеня // Молодий вчений. - 2019. - № 1(1). - С. 176-178. , Борисова О. В. Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні / О. В. Борисова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2012. - Вип. 1(2). - С. 331-338.
|
|
|
|