Примітка: для курсовой
Ключові слова: Торт "Лебедине озеро" --
Котлети "Бургундський сюрприз"
Доброго дня! На жаль, надати список літератури по Вашій темі в рамках Віртуальної служби не представляється можливим, тому що запит сформульований дуже вузько і вимагає поглибленого дослідження. Пропонуємо короткий список літератури більш загального характеру:
Видання є в НБУВ:
ВА713948 Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів: навч. посіб. / Г.М. Лисюк, О.В. Самохвалова, З.І. Кучерук, О.М. Постнова, С.Г. Олійник, М.В. Артамонова, О.В. Нєміріч, О.Т. Старчаєнко, П.О. Карпенко. — Суми: Унів. кн., 2009. — 464 с. - (Наведено інформацію про сировину для виробництва кондитерських і хлібобулочних виробів, харчові та дієтичні домішки, різноманітні композитні суміші. Викладено вимоги до зберігання сировини та підготовки її до виробництва. Розглянуто наукові основи тістоутворення, технології різних видів тіста, випічних і оздоблювальних напівфабрикатів, процеси та способи художнього оздоблення тортів, тістечок і печива. Описано технології продукції спеціального призначення, національних кондитерських виробів. Наведено відомості щодо розрахунку рецептур цієї продукції, контролю й управління якістю, санітарних норм до виробництва.),
ВА732053 Проблеми асортименту, якості і безпечності продуктів на вафельній основі: монографія / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. — Л., 2010. — 315 с. - (Проаналізовано вплив основної та допоміжної сировини на якість і споживні властивості кондитерських виробів на вафельній основі. Розглянуто напрями формування виробничого та торговельного асортименту вафель, цукерок на вафельній основі, вафельних тортів та інших продуктів з використанням вафельних листів. Розкрито вплив рецептурних компонентів на стабілізацію якості виробів. Вивчено захисні властивості пакувальних матеріалів під час зберігання вафель.),
ВА615053 Бутейкис, Нина Григорьевна. Технология приготовления мучных кондитерских изделий [Текст] : учебник для учрежд. нач. профессион. образования / Н. Г. Бутейкис, А. А. Жукова ; Институт развития профессионального образования. - М. : ИРПО ; М. : Академия, 2001. - 304 с.: ил. - (Федеральный комплект учебников. Профессиональное образование).,
Ж14378 Створення м'ясних напівфабрикатів для харчування дітей / Г.О. Єресько, Л.У. Войцехівська, О.В. Франко // Вісн. аграр. науки. — 2006 — N 1. — С. 60-53. - (Наведено науково обгрунтовані рецептури
котлет, ромштексів, фрикадельок, які відповідають сучасним вимогам якості та безпеки. Розроблено нормативну документацію щодо їх виробництва та досліджено показники харчової цінності даних м'ясних напівфабрикатів.)