Ключові слова: Екотрофологія
Доброго дня! Пропонуємо переглянути наступні видання:
Видання є в НБУВ: ВА688088 Екотрофологія-міст у майбутнє харчування людини : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (Біла Церква, 13-14 вересня 2007 року) / Білоцерківський держ. аграрний ун-т. Кафедра екотрофології. Інститут європейської інтеграції ; відп. ред. Т. М. Димань. - Біла Церква : [б.в.], 2007. - 200 с.,
ВА663509 Екотрофологія. Сучасні проблеми : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., Біла Церква, 30 травня - 1 червня 2005 р. / Білоцерківський держ. аграрний ун-т, Інститут європейської інтеграції ; відп. ред. Т. М. Димань. - Біла Церква : БДАУ, 2005. - 283 с.,
ВС42686 Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Т. М. Димань [та ін.]. - К. : Лібра, 2006. - 304 с.,
ВА602615 Даценко І. І. Гігієна і екологія людини : навч. посіб. для студ. вищих навч. закладів / І. І. Даценко ; Науково-методичний центр вищої освіти, Львівський держ. медичний ун-т ім. Данила Галицького. - Л. : Афіша, 2000. - 248 с.,
ВА614951 Донченко Л. В. Безопасность пищевой продукции : учебник для студ. вузов, обучающихся по спец. 311200 "Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции" / Л. В. Донченко, В. Д. Надыкта. - М. : Пищепромиздат, 2001. - 528 с.,
ВА692016 Павлоцька Л.Ф. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Л. Ф. Павлоцька [и др.]. - Суми : Університетська книга, 2007. - 441 c.
Екотрофологія. Прогрес, проблеми, перспективи екологічно безпечного виробництва. Матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 10-річчю кафедри екотрофології БНАУ. – Біла Церква, 2013. – 128 с.,
Димань Т. М., Барановський М. М. Електрофологія як міждисциплінарний холістичний підхід до вирішення проблем харчування людини [Електронний ресурс] / Т. М. Димань, М. М. Барановський. - Режим доступу : URL : http://eco.com.ua/sites/eco.com.ua/files/lib1/konf/1vze/zb_m/0023_zb_m_1VZE.pdf. - Назва з екрана.