Ключові слова: БАРВНИКИ --
ВИРОБНИЦТВО
Видання є в НБУВ: РА353371 Коваленко, Наталія Олександрівна. Розробка технології карамельних
барвників із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Коваленко Наталія Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 18 с.,
Ж21854 Несимметричные полиметиновые красители / А.Я. Ильченко // Укр. хим. журн. — 2005. — 71, N 7-8. — С. 103-107. ,
ДС56620 Силин, Алексей Витальевич. Синтез и спектральные исследования дихромофорных красителей кумаринового ряда [Текст] : дис... канд. хим. наук: 02.00.03 / Силин Алексей Витальевич ; Харьковский гос. ун-т. - Х., 1998. - 108 с.,
СТ355 ДСТУ 3845-99.
Барвники натуральні харчові: Технічні умови. — На заміну ОСТ 18-405-83; Введ. 2000.01.01.- Офіц. вид. — К. : Держстандарт України, 1999. — ІІІ, 13с.,
РА374200 Розробка технології карамельного
барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Н.О. Коваленко; Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2010. — 19 с.
Розроблення технології виробнийтво натурального харчового барвника з виноградних вичавок при використанні віброекстрагування,
ПРОИЗВОДСТВО И ПРИМЕНЕНИЕ КИСЛОТНЫХ МЕТАЛЛОСОДЕРЖАЩИХ КРАСИТЕЛЕЙ КАК ТОКСИКОЛОГО ГИГИЕНИЧЕСКАЯ ПРОБЛЕМА,
Технология изготовления лазерных красителей,
Барвники