Бази даних

Віртуальна довідка - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
 Знайдено в інших БД:Тематичний інтернет-навігатор (14)Наукова електронна бібліотека (643)Автореферати дисертацій (5507)Реферативна база даних (34936)Книжкові видання та компакт-диски (5875)Журнали та продовжувані видання (373)
Пошуковий запит: (<.>K=ІНФОРМАЦІЙНИЙ$<.>+<.>K=ПРОДУКТ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 47
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
 Запитує:           Тетяна (18.03.2011)
 Тема запиту:    Де можна знайти <Міжвідомчий координаційний план наукових дослідженьз екологічних та соціально-економічних проблем розвитку продуктивних сил України(2007-2010)>,який координує Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України в електронному чи друкованому вигляді. Дякую
2.
 Запитує:           Кирилл (22.03.2011)
 Тема запиту:    <Інформаційні продукти і послуги українських та міжнародних бізнес порталів> або <Інформаційні продукти і послуги в інтернеті>. Які зарекомендуєте статті та книжки з цього питання?
3.
 Запитує:           Ольга (24.11.2011)
 Тема запиту:    подскажите можно ли у вас сделать ксерокопию или скан следующего издания или подскажите где можно приобрести В349273/Вип. 04 Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників (ДКХП) [Текст] / Український НДІ продуктивності агропромислового комплексу. - К. : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2005 . - (Бібліотека спеціаліста АПК. Економічні нормативи). Вип. 04 : Рибальство, рибництво та пов'язані з ним послуги / В. В. Вітвіцький [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2007. - 80 с.
4.
 Запитує:           Ірина (22.12.2011)
 Тема запиту:    Технологія виготовлення плавлених сирів, їх асортимент, хімічний склад. Особливості приготування ковбасних сирів, продуктовий розрахунок. предмет - харчові технології. Дякую за допомогу в пошуку.
5.
 Запитує:           Ірина (17.02.2012)
 Тема запиту:    Навчання продуктивним видам діяльності як засіб корекційно-педагогічної роботи для дітей з обмеженими можливостями
6.
 Запитує:           Ирина (19.03.2012)
 Тема запиту:    Здравствуйте! Я пишу научную работу и мне очень нужна Ваша помощь. тема работы: Концепт "Польша" в медийном пространстве Украины. Понимаю, что возможно на мою тему у Вас нет литературы, но можно сократить поиск до темы "медийное пространство, информационное пространство" и т.п. Очень нужна Ваша помощь в поиске литературы, заранее благодарю за помощь !
7.
 Запитує:           Чуканова Світлана (08.11.2012)
 Тема запиту:    Доброго дня, шановні колеги, до Вас звертається пров. бібліотекар Наукової бібліотеки Національного Ун-ту «Києво – Могилянська академія» і пошукач ІІ р.н. кафедри психології та педагогіки НаУКМА. Я розробляю наразі тему «Педагогічні особливості формування бібліотечно – інформаційної компетентності майбутніх вчених - гуманітаріїв» і у мене виникла невеличка проблема: я ніде не можу знайти точного визначення терміну «бібліотечно – інформаційний ресурс». Я була б дуже вдячна, якби, по можливості, Ви змогли мені підказати наукові джерела, де можна прочитати точне визначення цього поняття. З повагою, Світлана
8.
 Запитує:           Людмила (04.03.2013)
 Тема запиту:    Доброго дня. Допоможіть, будь ласка, підібрати літературу для курсової роботи на тему: "Інтерв'ю як один з інформаційних жанрів. Функціонування цього жанру в сучасних друкованих ЗМІ"
9.
 Запитує:           Оксана (23.09.2013)
 Тема запиту:    Доброго дня! Мене цікавить тема "Формування продуктивності сої"
10.
 Запитує:           Анастасия (02.10.2013)
 Тема запиту:    Добрый день, ищу книгу: Максимов, А.С. Лабораторный практикум по реологии сырья, полуфабрикатов и готовых изделий хлебопекарного, кондитерского и макаронного производств / А.С. Максимов, В.Я. Черных. – М.: Издательский комплекс МГУПП, 2004. – 163 с. ИЛИ: Реология пищевых продуктов лабораторный практикум : учебник Максимов А. С., Черных В. Я. Сведения об издании: Санкт-Петербург ГИОРД 2006. Есть ли она У Вас в фонде? И возможно ли сделать ее ксерокопию? Спасибо
11.
 Запитує:           Наталія (17.10.2013)
 Тема запиту:    Чи є в наявності у бібліотеці дисертація чи автореферат Постоян Т.Г. "Розвиток зв'язного мовлення дітей старшого дошкільного віку в процесі продуктивно-творчої діяльності"?
12.
 Запитує:           Анна (13.11.2013)
 Тема запиту:    Добрий день. Будь ласка, допоможіть знайти літературу для написання дипломної роботи на тему: "Актуальність та якість державних електронних інформаційних ресурсів у галузі середньої загальної освіти". Дякую.
13.
 Запитує:           Олена (14.11.2013)
 Тема запиту:    Аналітичні продукти для Президента України та його Адміністрації
14.
 Запитує:           Олена (14.11.2013)
 Тема запиту:    Аналітичні центри в Україні
15.
 Запитує:           Альона (06.11.2014)
 Тема запиту:    Доброго дня!!! Чи не могли б Ви підказати мені літературу за темою: Інформаційний бізнес в бібліотеці: сучасний стан і перспективи розвитку. Дякую. (для курсової роботи)
16.
 Запитує:           Анна (01.12.2014)
 Тема запиту:    Доброго дня, допоможіть, будь ласка, знайти інформацію: Вплив конкуренції на морфологію і продуктивність рослин. Вплив конкуренції на еволюцію видів і біоценозів.
17.
 Запитує:           Вероніка (03.02.2015)
 Тема запиту:    Добрий день. Допоможіть, будь ласка, підібрати літературу стосовно такої теми: "Політико-інформаційний контент масової преси у виборчий період 2014 року". Вельми вдячна.
18.
 Запитує:           Сукнацький Дмитро Васильович (26.02.2015)
 Тема запиту:    Доброго дня! Є готові такі роботи "Інформаційне середовище організації" (на прикладі конкретної організації).
19.
 Запитує:           Галина (15.04.2015)
 Тема запиту:    Добрий день! Допоможіть, будь ласка, знайти дисертації, які можна буде продивитися повністю, у яких проводився психолінгвістичний асоціативний експеримент та використовувався метод семантичного диференціалу, в ідеалі на матеріалі реклами продуктів харчування, або хоча б інших рекламних повідомлень. Дякую!
20.
 Запитує:           Ольга (05.05.2015)
 Тема запиту:    1. Фактори, що впливають на зміну хімічного складу нерибних водних продуктів при зберіганні. 2.Дослідження умов зберігання нерибних водних продуктів
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського