Примітка: Интересуют старые рецепты, из поварских книг и т.д.
Ключові слова: згущене молоко
Доброго дня! Сподіваємось, наступні джерела стануть Вам у нагоді. Також рекомендуємо здійснити самостійний пошук за ключовими словами у реферативній базі даних та у каталозі книжкових видань (див. посилання). Та переглянути систематичний каталог у Залі каталогів головного корпусу НБУВ за адресою : м.Київ, проспект 40-річчя Жовтня,3.
Видання є в НБУВ: ВА515822 Малая энциклопедия старинного поваренного искусства. - Киев : Изд-во УСХА, 1990. - 606 с.,
ВА686669 Золотая энциклопедия кулинарии: для профессионалов и любителей популярные рецепты, советы, рекомендации. - Донецк : БАО, 2007. - 576 с.,
ВА534189 Кугенев П. Домашние молочные продукты / П. Кугенев. - М. : Изд-во ун-та Дружбы народов, 1991. - 131 с.,
ВА347326 Ростроса Н. К. Технология молока и молочных продуктов : учебник для проф.-техн. училищ / Н. К. Ростроса. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Пищ. пром-сть, 1980. - 191 с.,
ВА764490 Грек О. В. Технологія комбінованих продуктів на молочній основі : підруч. для студ. ВНЗ / О. В. Грек. - Київ : НУХТ, 2012. - 362 c.
Книжкові видання,
Реферативна база даних,
Зал каталогів