Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>K=ОСВІТЛЕННЯ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Запитує: Ірина (24.04.2012) Тема запиту: Система управління лінією розливу мінеральної води. Охорона праці в приміщенні, його схема, кліматичні умови, освітлення і т.д. Допоможіть в пошуку. Дякую. |
Примітка: написання диплому Ключові слова: мінеральні води -- виробництво
Доброго дня! Пропонуємо Вам скористуватись інформацією у наступних джерелах: Видання є в НБУВ: ВА642023 Виробництво пива, прохолодних напоїв та мінеральних вод в Україні: стратегія ефективності економічного зростання / В.Ф. Збуржинський; Ред.: П.П. Борщевський; НАН України. Рада по вивч. продукт. сил України. — К.: Наук. світ, 2002. — 197 с. - (Висвітлено особливості виробництва пива, прохолодних напоїв та мінеральних вод. Розглянуто сучасний стан і тенденції виробництва та споживання безалкогольних напоїв.), СТ2573 Води мінеральні природні фасовані. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. О. Нікіпелова [та ін.]. - Офіц. вид. - На заміну ДСТУ 878-93; Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України). Миргородський завод мінеральних вод (МЗМВ), ТОВ «Карпатські мінеральні води», Підприємства щодо виробництва і розливу мінеральних та штучно-мінералізованих вод Державні санітарні правила та норми ДсанПіН 4.4.4.065-00 , Правові аспекти використання природних мінеральних вод в Україні, Теоретичні аспекти державного регулювання видобутку та раціонального використання мінеральних вод, З ДОСВІДУ ДЕРЖСАННАГЛЯДУ ЗА ЯКІСТЮ ФАСОВАНОЇ ПИТНОЇ ВОДИ, Організація технологічного процесу виробництва фасованих мінеральних вод, Нові ДСТУ 878:2006 «Води мінеральні природні фасовані» Проблеми їх впровадження, Гігієнічні норми і правила для бутильованої/упакованої питної води
|
|
|
|