Ключові слова: мед --
технологія --
виробництво --
фасування --
бджільництво
Добрий день! Пропонуємо переглянути наступні матеріали:
Видання є в НБУВ: Ж14378 Місце України у світовому виробництві меду / С.А. Чехов // Вісн. аграр. науки. — 2002. — N 3. — С. 84. - (Розглянуто світовий ринок меду, зокрема, його виробництво, експорт та імпорт, визначено місце України на ньому, розглянуто особливості виходу вітчизняних виробників продукції бджільництва на даний ринок.),
ВА598792 Мaтеріали ХІІ Міжнародного конгресу Федерації бджолярських організацій країн Центральної і Східної Європи - АПІСЛАВІЇ, (Київ, 14 - 17 трав. 1998 р.) / Ред.: П.І. Прокопович; УААН. Ін-т бджільництва ім. П.І.Прокоповича. — К., 1999. — 262 с. - (Розглянуто актуальні проблеми біології, утримання та розведення медоносної бджоли, профілактики і лікування хвороб бджіл (аскосферозу, нозематозу). Наведено результати досліджень у галузі технології виробництва, переробки, сертифікації та стандартизації продуктів бджільництва, зокрема, розглянуто різні способи одержання маточного молочка, сортові особливості амінокислотного складу меду, специфічний спосіб визначення істинності бджолиної отрути тощо.),
Ж69225 Перспектива виробництва вітчизняних продуктів харчування / Л.Д. Білошкуренко, А.О. Попова // Тавр. наук. вісн. — 1999. — Вип. 11, ч. 2. — С. 119-121. ,
ВА695015 Хвороби бджіл та основи бджільництва: навч. посіб. / О.Є. Галатюк. — Житомир: Полісся, 2006. — 278 с. - Висвітлено технологію ведення бджільництва та клініко-епізотологічні, лабораторні методи діагностики та засоби профілактики хвороб у бджіл. Охарактеризовано анатомію, фізіологію, породи та районування бджіл, бджолину сім'ю, раціональні методи підвищення продуктивності пасік, промислову технологію виробництва меду, квіткового пилку, прополісу, бджолиної отрути та маточного молочка.),
ВА 514973 Технология производства и переработки продуктов пчеловодства: Сб. науч. тр./ НИИ пчеловодства; Отв. ред. Ю.Н. Кирьянов.- Рыбное, 1989.- 147 с.,
ВА639084 Настольная книга пчеловода [Текст] / Н. А. Тихомирова. - Х. : Фолио ; Х. : Единорог, 2003. - 511 с. - Основний фонд,
ВА561669 Филиппов, Петр Иванович. Природы дар бесценный [Текст] : мед и другие продукты пчеловодства в питании и медицине / П. И. Филиппов, А. Г. Бутов. - Ставрополь : Кн. изд-во, 1991. - 158 с.,
ВА634671 Продукты пчеловодства: 1200 полезных советов [Текст] / сост. В. П. Забоенков. - Донецк : ООО ПКФ "БАО", 2002. - 192 с. - Основний фонд,
СТ2827 Мед натуральний. Технічні умови [Текст] / розроб. Л. Боднарчук [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 19792-87; Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 21 с.: рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 21. - Основний фонд,
СТ3459 Мед із фітодобавками. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України). - Основний фонд,
Старков В.Е. Как опредилить качество меда.
,
Ряховский В.И. Мед, воск, прополис.
,
ВА 556597 Кривцов, Николай Иванович, Лебедев, Вячеслав Иванович. Получение и использование продуктов пчеловодства.- М.: Нива России, 1993.- 285 с.,
Аганин, Анатолий Васильевич. Мед и его исследование.
Стратегічні аспекти управління підприємством- виробником меду.,
О таре для хранения меда