1. |
Яременко О.М. Удосконалення технології печива шляхом зниження глікемічності, калорійності та покращення фізіологічної цінності: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.01 / О.М. Яременко ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2010. — 20 с. — укp.Досліджено технологічні властивості цукрозамінників лактилолу та фруктози. Встановлено вплив лактилолу, фруктози та суміші, утвореної на їх основі, на фізичні, структурно-механічні властивості тіста та готових виробів. Доведено, що лактилол доцільно використовувати у технології здобного та цукрового печива, а лактилол у кількості 8 % до маси готового виробу - для виробництва затяжного печива. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л868 + Шифр НБУВ: РА370976 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|