Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Чуйко А.М.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
1.

Чуйко А.М. 
Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів: Автореф. дис. канд. техн. наук: 05.18.16 / А.М. Чуйко ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2003. — 18 с.: рис., табл. — укp.

Науково обгрунтовано доцільність використання порошків із виноградних вичавків, отриманих за кріогенною технологією, у виробництві борошняних виробів. Встановлено, що введення кріас-порошків до рецептур бісквітних, пісочних і дріжджових напівфабрикатів дозволяє одержати високоякісну готову продукцію з покращеними структурно-механічними властивостями, підвищеною біологічною цінністю і подовженими термінами зберігання. На основі знайдених закономірностей розроблено рецептури та технології борошняних виробів з використанням кріас-порошків із виноградних вичавків. Здійснено апробацію запропонованих розробок на підприємствах громадського харчування та хлібопекарної промисловості м. Харкова і визначено економічний ефект від їх можливого впровадження.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865-3 +
Шифр НБУВ: РА327887

Рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського