Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Тарасюк Г.М.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
1.

Тарасюк Г.М. 
Економічні методи регулювання виробництва та реалізації м'ясної продукції в ринкових умовах в Україні: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Г.М. Тарасюк ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 2001. — 19 с. — укp.

Проаналізовано сучасний стан виробництва та реалізації продукції м'ясної промисловості. Висвітлено вплив податкової, цінової, кредитної політики та інших методів регулювання на ефективність виробництва. Розроблено пропозиції щодо вдосконалення економічних методів регулювання виробництва та реалізації м'ясної продукції, запропоновано заходи для подолання спаду виробництва в галузі, підвищення ефективності виробництва та забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних м'ясних продуктів.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.2-592
Шифр НБУВ: РА315110 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:

Географічні рубрики:

      
2.

Тарасюк Г.М. 
Управління плануванням діяльності підприємств харчової промисловості: автореф. дис... д-ра екон. наук : 08.00.04 / Г.М. Тарасюк ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2009. — 37 с. — укp.

Вперше обгрунтовано теоретико-методологічні засади управління плануванням діяльності підприємства. Розроблено концептуальну модель планування потенціалу підприємств харчової промисловості з урахуванням внеску кожної його складової. Запропоновано методичні підходи до управління виробничою програмою підприємства харчової промисловості та розроблено методику формування беззбиткового обсягу виробництва продукції у натуральному вираженні для багатономенклатурного виробництва з урахуванням особливостей діяльності підприємств харчової промисловості. Удосконалено концептуальні положення організації планової роботи на підприємстві, методологічні засади й організаційні положення здійснення контролю планової діяльності та мотиваційний механізм забезпечення якості планування. У межах концепції планування потенціалу підприємств харчової промисловості запропоновано збалансовану систему планових показників підприємства та розроблено стратегічну карту його розвитку. Запропоновано методику інтегрального оцінювання якості планів й ефективності системи планування діяльності підприємств харчової промисловості. Удосконалено систему нормативно-правового забезпечення планування діяльності підприємств у контексті завдань соціально-економічної політики держави та міжнародних вимог.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-23-21 +
Шифр НБУВ: РА367229

Рубрики:

Географічні рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського