1. |
Русєва Я. П. Технологія білково-полісахаридних комплексів з антипротеолітичною активністю: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Я. П. Русєва ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2010. — 18 с. — укp.Надано всебічну характеристику інгібітору трипсину з насіння люцерни, досліджено його амінокислотний склад, молекулярну масу, вивчено функціонально-фізіологічні властивості. Розроблено спосіб виділення з екстракту насіння люцерни інгібітору трипсину методом комплексоутворення з полісахаридами та надано характеристику білково-полісахаридному комплексу (БПК). Показано можливість застосування методу комплексоутворення для вибіркового вилучення з екстрактів бобів сої інгібіторів Кунітца та Баумана-Бірк. Встановлено технологію БПК з антипротеолітичною активністю на підставі інгібітору трипсину насіння люцерни та надано його медико-біологічне оцінювання. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.02 + Р123.02 Шифр НБУВ: РА376993 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|