1. |
Рейад Шамхі Алі Удосконалення технології виробництва консервованого зеленого горошку: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Рейад Шамхі Алі ; Одес. нац. акад. харч. технол. — О., 2010. — 18 с. — укp.Науково обгрунтовано запобігання крохмальному помутнінню заливи в процесі зберігання консервованого зеленого горошку. Розглянуто використання термостійкої alpha-амілази для ферментативного розщеплення крохмального клейстеру, який утворюється в процесі стерилізації зеленого горошку. Вперше запропоновано спростити технологічну схему виробництва консервованого зеленого горошку за рахунок виключення зі схеми технологічного процесу бланшування й охолодження горошку холодною питною водою. Досліджено фізико-хімічні процеси, які відбуваються за бланшування горошку, визначено втрати розчинних сухих речовин, які досягають 20 - 30 %. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.1 Шифр НБУВ: РА374126 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|