Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Олійник Н.В.$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | | | |
1. |
Олійник Н.В. Вплив технологічної пошкодженості бетону на міцність та тріщиностійкість залізобетонних елементів, що згинаються, по нормальним перерізам: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.23.01 / Н.В. Олійник ; Одес. держ. акад. буд-ва та архіт. — О., 2007. — 18 с. — укp.Проведено експериментальні та теоретичні дослідження роботи бетонних призм під час стиснення та залізобетонних елементів під час згинання з урахуванням технологічної пошкодженості. Досліджено вплив кількості та дисперсності мінерального наповнювача на технологічну пошкодженість бетону, фізико-механічні та деформативні характеристики бетону, на величину відносної висоти стислої зони, зміну прогинів залізобетонних балок і коефіцієнта <$$psi sub S> під час розрахунку за нормальними перерізами. Визначено характер утворення та розвитку нормальних і похилих тріщин у залізобетонних балках. Встановлено вплив технологічної пошкодженості бетону на його фізико-механічні характеристики та на величину руйнуючого моменту залізобетонних балок. На підставі одержаних результів перевірку несучої здатності елементів, що згинаються з урахуванням технологічної пошкодежності бетону рекомендовано здійснювати диференційно залежно від зміни кількості та дисперсності мінерального наповнювача. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Н53-01-07 + Н53-028.4 + Шифр НБУВ: РА349389
Рубрики:
|
| | | | |
2. |
Олійник Н.В. Удосконалення основних процесів виробництва пшеничних сухарів, сформованих екструзією: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Н.В. Олійник ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 1999. — 18 с. — укp.Дисертацію присвячено питанням розроблення нового способу виробництва сухарних шпал з використанням методу екструзії при формуванні та розпушенні тістових зоготовок та вивчення кінетики теплових процесів, що відбуваються під час випікання сухарної шпали і сушіння сухарів у конвективних установках. Визначено раціональні умови процесу формування сухарної шпали методом екструзії, а також залежності зміни геометрії сухарної шпали від способів формування. Досліджено вплив швидкості руху і температури середовища пекарної камери на тривалість випікання сухарної шпали. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л836
Рубрики:
|
|
|