![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Кавун О.Ф.$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | | | |
1. |
Кавун О.Ф. Експериментальне обгрунтування розробки нових консервантів для заготівлі вологого зерна, силосу і сінажу: Автореф. дис. канд. с.-г. наук: 06.02.02 / О.Ф. Кавун ; Львів. держ. акад. вет. медицини ім. С.З.Гжицького. — Л., 2003. — 24 с.: табл. — укp.Експериментально встановлено механізм дії нового нейтрального консерванта на основі вулканічних туфів для заготівлі силосу і сінажу та мінерально-біологічного консерванта, в якому поєднано сапоніт і насіння гірчиці білої, для зберігання вологого зерна кукурудзи за анаеробних умов. Виявлено, що біологічний метод інгібування антитрипсину в зерні сої за рахунок цукрів меляси та насіння гірчиці білої забезпечує одержання високобілкового корму з низьким вмістом уреази в ньому. В основу технологічного процесу консервування покладено свіввідношення 70 % подрібненого зерна сої і 30 % кукурудзи за додавання 10 кг меляси у водному розчині та 1,0 кг подрібненого насіння гірчиці білої на 1 тонну зерносуміші. Запропоновано новий консервант мінерального походження на основі вулканічних туфів використовувати для заготівлі силосу і сінажу, що забезпечить одержання корму високої якості та продуктивної дії за згодовування молочному стаду. Скачати повний текст
Індекс рубрикатора НБУВ: П545.146 + Шифр НБУВ: РА327816
Рубрики:
|
| | | | |
2. |
Кавун О.Ф. Консервуюча дія пропіонової кислоти і нових консервантів при заготівлі вологого зерна і силосу: Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.02 / О.Ф. Кавун ; Ін-т кормів УААН, Вінниц. держ. с.-г. ін-т. — Вінниця, 1998. — 17 с. — укp.Проведено вивчення консервуючої дії пропіонової кислоти при зберіганні вологого зерна кукурудзи, пшениці, ячменю і гороху в буртах без укриття плівкою на критих токах і заготівлі в траншеях подрібненого зерна кукурудзи. Розроблено нові консерванти біологічного і мінерального походження. Встановлено, що природний мінерал сапоніт як консервант має бактерицидні властивості. Адсорбує значну кількість вуглекислого газу в процесі бродіння силосуємих кормів. Зерно гірчиці білої сорту Кароліна, завдяки наявності аліцина - ефективного фітонцида, проявляє консервуючу дію при силосуванні кормів, тому може використовуватися як біологічний консервант рослинного походження. Скачати повний текст
Індекс рубрикатора НБУВ: П545.146,022
Рубрики:
|
|
|