1. |
Дідик І.В. Вплив різних чинників на споживні властивості та збереженість крекерів: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / І.В. Дідик ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2003. — 20 с. — укp.Створено якісно нові крекери з підвищеним вмістом незамінних аміно- та жирних кислот, мінеральних речовин, вітамінів за рахунок використання нетрадиційної сировини рослинного походження - м'яти перцевої, цикорію, зародкових пшеничних пластівців, гречаного борошна, мускатного горіха. Виявлено закономірності змін якості крекерів за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками залежно від виду пакувальних матеріалів та умов зберігання. Встановлено, що використані природні домішки з антиоксидантними властивостями сповільнюють окиснювальні та гідролітичні процеси у жирах удвічі. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.2-3 + Шифр НБУВ: РА323321
Рубрики:
|