1. |
Бровкіна Ю. О. Пріоритети структурної трансформації підприємств хлібопекарської промисловості (на прикладі Одеської області): автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Ю. О. Бровкіна ; НАН України, Ін-т пробл. ринку та екон.-екол. дослідж. — О., 2011. — 20 с.: рис., табл. — укp.Систематизовано та розширено складові характеристики поняття реструктуризації підприємств, запропоновано нову класифікаційну ознаку реструктуризаційних процесів, яка базується на визначенні пріоритетності впроваджуваних заходів. Побудовано економіко-математичну модель оцінювання впливу факторів зовнішнього середовища на тенденції обсягів виробництва та реалізації хліба в натуральному вираженні. Запропоновано алгоритм визначення та реалізації пріоритетів реструктуризації хлібопекарських підприємств, одним із блоків якого виступає запропонована методика діагностики стану реструктуризаційних процесів підприємства з метою виявлення загальних пріоритетних напрямів розвитку. Удосконалено методичний підхід до оцінювання впливу структурних зрушень в асортименті хлібобулочних виробів на показники прибутковості хлібопекарських підприємств. Розроблено механізм узгодження вибору пріоритетів трансформаційних процесів на рівні підприємств з державними пріоритетами розвитку харчової промисловості. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР-4ОДЕ)306.751.61 Шифр НБУВ: РА385206 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
Географічні рубрики:
|