Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
Простий пошук
Розширений пошук
Алфавітні покажчики
Бази даних
Автореферати дисертацій - результати пошуку
Віртуальна довідка
Тематичний інтернет-навігатор
Наукова електронна бібліотека
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"
Вид пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
стислий
Знайдено в інших БД:
Реферативна база даних (1)
Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит:
(<.>A=Абдулазіз Абду Яхья Аббас$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
Категорія:
Хімічна технологія. Хімічні та харчові виробництва
1.
Абду
лазіз
Абду
Яхья
Аббас
Отримання та використання глюкозооксидази в технології харчових продуктів
: автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 /
Абду
лазіз
Абду
Яхья
Аббас
; Одеська національна академія харчових технологій. — О., 2007. — 20 с. — укp.
Скачати повний текст
Індекс рубрикатора НБУВ:
Л870.4
Шифр НБУВ:
РА352447
Рубрики:
Одержання ферментних препаратів
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського