1. |
Єрмолін Д. В. Удосконалення технології шампанських та ігристих вин на основі раціонального використання сировини та допоміжних речовин: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Д. В. Єрмолін ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2011. — 21 с. — укp.Визначено фізико-хімічні та технологічні властивості препаратів риб'ячого клею, на підставі яких розроблено техніко-технологічні вимоги до препаратів риб'ячого клею харчового. Обгрунтовано доцільність застосування желатинів у процесі виробництва шампанських вин резервуарними способами. Розроблено параметри підкислення виноматеріалів. Економічний ефект від впровадження складає 4640 грн/ тис. дал - за виробництва виноматеріалів для ігристих вин, 3410 грн/ тис. дал - для шампанського України. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л874.5-3 Шифр НБУВ: РА379211 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|