Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (7)Книжкові видання та компакт-диски (7)
Пошуковий запит: (<.>U=Л929.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
1.

Волошин 
Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Павло Валентинович Волошин ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2003. — 17 с. — укp.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л929.2 + Л987
Шифр НБУВ: РА327888

Рубрики:

      
2.

Євлаш В.В. 
Технологія сухого харчового концентрату на основі крові забійних тварин та його використання у виробництві солодких збивних виробів: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / В.В. Євлаш ; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. — Х., 1998. — 18 с. — укp.

Дисертацію присвячено науковому обгрунтуванню і розробці технології нової харчової добавки - сухого харчового концентрату із крові забійних тварин, модифікованої оксидом вуглецю. В основу технології покладено новий принцип виробництва продуктів із крові - з використанням заданого співвідношення форм гемоглобіну, що містить залізо у двох- і трьохвалентному стані, що визначає поліфункціональне призначення концентрату, як джерела гемового заліза, яке легко засвоюється, та харчового коричневого барвника. Одержано комплекс даних про харчову та біологічну цінність, показники безпеки та функціонально-технологічні властивості концентрату. Обгрунтовані та розроблені технології нових збивних солодких виробів з використанням концентрату із крові.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л929.2

Рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського