1. |
Бліщ Р.О. Інтенсифікація технологічних процесів виробництва спирту активацією гідролітичних ферментів: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Р.О. Бліщ ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2003. — 18 с. — укp.Розроблено способи інтенсифікації технологічних процесів виробництва спирту активацією гідролітичних ферментів та забезпечення їх стабільності за умов виробництва. Досліджено закономірності активації ферментів ферментними препаратами (ФП) різного походження іонами металів, ультразвуковими хвилями та гідроакустичними коливаннями. Встановлено, що на ефект активації ферментів ФП іонами металів впливають різні фактори (іони металів, концентрація іонів, температура, тривалість обробки, ступінь очищення ФП). Доведено можливість зниження витрати активованого ФП на стадії оцукрювання. Досліджено термостабільність водного розчину ФП Термаміл 120 L. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л872-14 Шифр НБУВ: РА327028
Рубрики:
|