Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л815.37$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | | | |
1. |
Саєнко С.Ю. Геометричне моделювання рефлекторів теплотехнічних установок: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.01.01 / С.Ю. Саєнко ; Тавр. держ. агротехнол. ун-т. — Мелітополь, 2009. — 20 с. — укp.Вперше одержано геометричне доведення припустимості розрахунків теплотехнічного устатування з циліндричними рефлекторами та приймачами тепла з використанням методів "пласкої задачі", що дозволило суттєво спростити методику розрахунку циліндричних відбивальних систем. Запропоновано новий ефективний метод розрахунків профілів рефлекторів фокусувальних систем, які забезпечують заданий розподіл теплоти на робочих поверхнях складної геометрії. Даний метод побудовано на базі аналізу геометеричної моделі поширення теплових процесів у робочій камері без урахування втрат частини енергії на поглинання середовищем. Проведено оцінювання впливу на форму рефлекторів втрат частини теплової енергії на випромінювання у навколишнє середовище, який виявився незначним, що дозволило не враховувати дані втрати та суттєво спростити задачу. Запропоновано новий експрес-метод визначення щільності розподілу теплового потоку на робочих поверхнях устаткування, що базується на фотографуванні та комп'ютерній обробці цифрових фотографій, експериментально підтверджено його ефективність. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л815.37-5-02 + Шифр НБУВ: РА362963
Рубрики:
|
| | | | |
2. |
Лебединець І.В. Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / І.В. Лебединець ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2003. — 19 с.: рис. — укp.Розроблено комбінований спосіб теплової обробки харчових продуктів, яким передбачено етап нагрівання ІЧ-випромінюванням у пароповітряному середовищі та технологічний процес виробництва м'ясорослинних січених виробів "Санаторні", реалізація яких дозволяє знизити матеріальні та енергетичні втрати та досягти високої якості готової кулінарної продукції. З метою реалізації комбінованого способу розроблено комбінований апарат для теплової обробки КАТОХП-0,02, який відрізняється багатофункціональним призначенням. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л815.37 + Шифр НБУВ: РА323716
Рубрики:
|
|
|