1. |
Захаренко В. О. Удосконалення методології експертизи пористих харчових продуктів: автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / В. О. Захаренко ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2010. — 34 с. — укp.Доведено, що саме якість пористої структури - співвідношення макро- та мікрокапілярів у дисперсній фазі, діапазон радіусів пор, ступінь їх монодисперсності визначає їх органолептичні властивості та тривалість зберігання. Запропоновано класифікацію найбільш відомих методів, які використовуються для визначення дисперсності пористих харчових продуктів. Наведено теорію втрат вологи під час зберігання курячих яєць. Запропоновано метод визначення теплоти сорбції за однією ізотермою сорбції в пористих харчових продуктах. Досліджено оригінальну методику визначення коефіцієнта дифузії вологи в рослинній сировині. Проаналізовано дані методи з вдосконалення методології товарознавчої експертизи. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-1 с Шифр НБУВ: РА372721 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|