Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (10)Книжкові видання та компакт-диски (11)
Пошуковий запит: (<.>U=Л625.88$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
1.

Коваленко Н.О. 
Розробка технології карамельного барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Н.О. Коваленко ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2010. — 19 с. — укp.

Встановлено, що наноретентат у порівнянні з продуктами мембранної обробки підсирної сироватки за ступенем очистки від білків, жирів і золи, а також за показником доброякісності є найбільш придатною сировиною для виробництва карамельних барвників. Обгрунтовано раціональні технологічні параметри процесу карамелізації наноретентату. Досліджено фізико-хімічні, органолептичні та мікробіологічні показники готового карамельного барвника в процесі зберігання та на підставі одержаних даних рекомендовано умови та термін зберігання такого продукту. Розроблено технологію виробництва карамельного барвників із підсирної сироватки. Визначено дозування карамельного барвника у морозиво "Крем-брюле" та йогурт, встановлено умови зберігання молочних продуктів з карамельним барвником на основі підсирної сироватки. Розроблено проект нормативної документації на виробництво карамельного барвника із підсирної сироватки та розраховано економічні показники.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л625.88-3 + Л959.2
Шифр НБУВ: РА374200 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:

      
2.

Олійник 
Розробка технології хлорофільно- каротиноїдних барвників для консервованих продуктів і напоїв: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Людмила Борисівна Олійник ; Одеська держ. академія харчових технологій. — О., 2000. — 15 с. — укp.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л625.88-37
Шифр НБУВ: РА310818

Рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського