Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (49)Реферативна база даних (674)Книжкові видання та компакт-диски (1336)Журнали та продовжувані видання (313)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 25
Представлено документи з 1 до 20
...
1.РА310945 Носик О.С. Розробка методики виявлення фальсифікації столових сухих марочних вин : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / О.С. Носик / УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2000. — 18 с.
2.РА313272 Матасар І.Т. Гігієнічна оцінка стану харчування працездатного населення в сучасних екологічних умовах : Автореф. дис... д-ра мед. наук: 14.02.01 / І.Т. Матасар / Нац. мед. ун-т ім. О.О.Богомольця. — К., 2001. — 40 с.
3.РА314495 Литко С.Б. Гігієнічні основи профілактики отруєнь дикорослими грибами : Автореф. дис... канд. мед. наук: 14.02.01 / С.Б. Литко / Донец. держ. мед. ун-т ім. М.Горького. — К., 2001. — 18 с.
4.Мацко О.П. Розробка технології переробки яблук з підвищеним вмістом радіонуклідів : Автореф. дис. канд. техн. наук: 05.18.07 / О.П. Мацко / УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2003. — 18 с.
5.Войтович П.С. Наукове обгрунтування еколого-гігієнічних вимог до технології вирощування баштанних культур в умовах півдня України : Автореф. дис... канд. мед. наук: 14.02.01 / П.С. Войтович / Нац. мед. ун-т ім. О.О.Богомольця. — К., 2003. — 20 с.: табл.
6.Парац А.М. Гігієнічна оцінка морських водоростей і харчових продуктів з ними як засобів мінімізації дії радіації та ендемії : Автореф. дис... канд. мед. наук: 14.02.01 / А.М. Парац / Ін-т гігієни та мед. екології ім. О.М.Марзеєва АМН України. — К., 2004. — 19 с.
7.Любчак М.П. Гігієнічне обгрунтування шляхів оптимізації харчування курсантів вищих військових навчальних закладів сухопутних військ Збройних Сил України : Автореф. дис... канд. мед. наук: 14.02.01 / М.П. Любчак / Нац. мед. ун-т ім. О.О.Богомольця. — К., 2004. — 22 с.
8.Бажай С.А. Розроблення технології оздоровчих продуктів з пророщеного зерна : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / С.А. Бажай / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2005. — 21 с.
9.Глєбов А.Б. Розроблення методів контролю бурякоцукрового виробництва за вмістом токсичних елементів в сировині, напівпродуктах та продукції : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / А.Б. Глєбов / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 20 с.
10.Вдовиченко Фізіологічні аспекти оцінки та корекції забезпеченості водорозчинними вітамінами (С, РР, В1, В2) практично здорових людей : Автореф. дис... канд. мед. наук: 14.03.03 / Олександр Валерійович Вдовиченко / Львівський національний медичний ун-т ім. Данила Галицького. — Л., 2007. — 16 с.
11.Григорович Г.О. Невротичні розлади у працівників вугільної галузі (клініка, діагностика, принципи відновної терапії і профілактики) : Автореф. дис... канд. мед. наук: 19.00.04 / Г.О. Григорович / Харк. мед. акад. післядиплом. освіти. — Х., 2007. — 20 с.
12.Водолазський В.М. Підвищення чутливості ферозондового методу контролю металевих включень у харчових продуктах : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.11.13 / В.М. Водолазський / Східноукр. нац. ун-т ім. В.Даля. — Луганськ, 2008. — 20 с.
13.Гураль Л.С. Технологія отримання біологічно активних речовин із ракоподібних : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Л.С. Гураль / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2008. — 19 с.
14.Нога І.В. Механізм дії високого тиску і температури на деякі мікроорганізми та вітаміни : автореф. дис... канд. фіз.-мат. наук: 03.00.02 / І.В. Нога / Харк. нац. ун-т ім. В.Н.Каразіна. — Х., 2008. — 17 с.
15.Черенков В.М. Гігієнічне обгрунтування хімічної безпеки харчування населення в умовах індустріального регіону : автореф. дис... канд. мед. наук: 14.02.01 / В.М. Черенков / Нац. мед. ун-т ім. О.О.Богомольця. — К., 2008. — 24 с.
16.Банковська Н.В. Гігієнічна оцінка стану фактичного харчування дорослого населення України та наукове обгрунтування шляхів його оптимізації : автореф. дис... канд. мед. наук: 14.02.01 / Н.В. Банковська / Нац. мед. ун-т ім. О.О.Богомольця. — К., 2008. — 24 с.
17.Мельниченко Гігієнічні аспекти застосування синтетичних барвників у харчовій промисловості : автореф. дис... канд. біол. наук: 14.02.01 / Тетяна Іванівна Мельниченко / Державна установа "Інститут гігієни та медичної екології ім. О.М.Марзєєва АМН України". — К., 2009. — 20 с.
18.Крусір Г.В. Наукові основи технологій біологічно активних добавок-коректорів процесів травлення : автореф. дис... д-ра техн. наук: 03.00.20 / Г.В. Крусір / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2009. — 36 с.
19.РА379970 Мишковська А. А. Удосконалення системи довготривалого радіаційного моніторингу продуктів харчування та харчових раціонів на території України : автореф. дис. ... канд. мед. наук : 03.00.01 / А. А. Мишковська / Наук. центр радіац. медицини АМН України. — К., 2010. — 24 с.
20.РА376993 Русєва Я. П. Технологія білково-полісахаридних комплексів з антипротеолітичною активністю : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Я. П. Русєва / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2010. — 18 с.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського