Пошуковий запит: (<.>U=Л991.3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. | Крилова Л.В. Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Л.В. Крилова / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2003. — 18 с.: рис. |
2. | РА320502 Колеснікова М.Б. Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / М.Б. Колеснікова / Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. — Х., 2002. — 19 с. |
3. | РА384875 Дзюндзя О. В. Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / О. В. Дзюндзя / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2011. — 21 с.: табл., рис. |
4. | Чоні І.В. Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / І.В. Чоні / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2007. — 18 с. |
5. | РА384897 Антоненко А. В. Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / А. В. Антоненко / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2011. — 21 с.: табл., рис. |
6. | РА373394 Положишникова Л. О. Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Л. О. Положишникова / Донец. нац. у-т екон. і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. — Донецьк, 2010. — 20 с.: a-рис. |
7. | Горальчук А.Б. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / А.Б. Горальчук / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2008. — 19 с. |