Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (6)Реферативна база даних (26)Книжкові видання та компакт-диски (38)Журнали та продовжувані видання (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л991.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.Крилова Л.В. Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Л.В. Крилова / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2003. — 18 с.: рис.
2.РА320502 Колеснікова М.Б. Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / М.Б. Колеснікова / Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. — Х., 2002. — 19 с.
3.РА384875 Дзюндзя О. В. Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / О. В. Дзюндзя / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2011. — 21 с.: табл., рис.
4.Чоні І.В. Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / І.В. Чоні / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2007. — 18 с.
5.РА384897 Антоненко А. В. Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / А. В. Антоненко / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2011. — 21 с.: табл., рис.
6.РА373394 Положишникова Л. О. Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Л. О. Положишникова / Донец. нац. у-т екон. і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. — Донецьк, 2010. — 20 с.: a-рис.
7.Горальчук А.Б. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / А.Б. Горальчук / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2008. — 19 с.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського