Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (65)Книжкові видання та компакт-диски (44)
Пошуковий запит: (<.>U=Л959.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.Мазняк З.О. Дослідження процесу ультрафільтраційного концентрування сколотин та його апаратурне оформлення : Автореф. дис. канд. техн. наук: 05.18.12 / З.О. Мазняк / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2003. — 18 с.: рис.
2.РА374899 Змієвський Ю.Г. Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ю.Г. Змієвський / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2010. — 21 с.
3.Рибіна О.Б. Моделювання процесів комбінованої обробки молочої сироватки електромагнітним полем : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / О.Б. Рибіна / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2009. — 18 с.
4.РА374200 Коваленко Н.О. Розробка технології карамельного барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Н.О. Коваленко / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2010. — 19 с.
5.РА382333 Федотова Н. А. Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Н. А. Федотова / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. — Донецьк, 2011. — 21 с.
6.РА380312 Рудавська М. В. Формування споживних властивостей молочних прохолоджуючих напоїв оздоровчого спрямування : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / М. В. Рудавська / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2011. — 20 с.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського