Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (14)Реферативна база даних (790)Книжкові видання та компакт-диски (945)Журнали та продовжувані видання (2850)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18
1.Мельниченко Гігієнічні аспекти застосування синтетичних барвників у харчовій промисловості : автореф. дис... канд. біол. наук: 14.02.01 / Тетяна Іванівна Мельниченко / Державна установа "Інститут гігієни та медичної екології ім. О.М.Марзєєва АМН України". — К., 2009. — 20 с.
2.РА370008 Толстенко Ю.В. Електрохімічне визначення антибіотиків тетрациклінового ряду в промисловій продукції : автореф. дис... канд. хім. наук: 02.00.02 / Ю.В. Толстенко / НАН України, Фіз.-хім. ін-т ім. О.В.Богатського. — О., 2010. — 23 с.
3.РА385103 Вишемирська С. В. Інформаційна підтримка прийняття рішень управління виробничими системами харчових підприємств : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.06 / С. В. Вишемирська / Херсон. нац. техн. ун-т. — Херсон, 2011. — 20 с.: табл., рис.
4.Кривопляс-Володіна Л.О. Наукове обгрунтування визначення раціональних параметрів перевантажувальних пристроїв потоково-транспортних систем харчових виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Л.О. Кривопляс-Володіна / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 20 с.
5.Шевченко О.Ю. Наукові основи і апаратурне оформлення процесів довгострокового зберігання харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / О.Ю. Шевченко / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 43 с.
6.РА377819 Никитюк О. А. Науково-методичні основи екологічної безпеки сільськогосподарської продукції : автореф. дис. ... д-ра с.-г. наук : 03.00.16 / О. А. Никитюк / Нац. акад. аграр. наук України / Ін-т агроекології і економіки природокористування. — К., 2010. — 41 с.
7.Зима С.В. Оберненофазова високоефективна рідинна хроматографія піролідин- і діетилдитіокарбамінатних комплексів та її застосування в аналізі вод і продуктів харчування : Автореф. дис.. канд. хім. наук: 02.00.02 / С.В. Зима / Київ. нац. ун-т ім. Т.Шевченка. — К., 2002. — 18 с.
8.РА313997 Притульська Н.В. Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Н.В. Притульська / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2001. — 33 с.
9.Стоянова О.В. Підвищення ефективності пневмоімпульсного транспорту нен'ютонівських рідин : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / О.В. Стоянова / Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 1999. — 20 с.
10.Водолазський В.М. Підвищення чутливості ферозондового методу контролю металевих включень у харчових продуктах : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.11.13 / В.М. Водолазський / Східноукр. нац. ун-т ім. В.Даля. — Луганськ, 2008. — 20 с.
11.Бут С.А. Розвиток обладнання потокових систем харчових виробництв на основі використання гравітаційних сил : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / С.А. Бут / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2005. — 18 с.
12.РА319779 Ершидат Омар Т.М. Розробка електромембранної установки підготовки мінералізованих артезіанських вод для харчових виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Т.М. Ершидат Омар / Харк. держ. акад. технології та організації харчування. — Х., 2002. — 17 с.: рис.
13.РА315428 Кудрін О.Б. Розробка комплексної інженерної основи нормалізації мікрокліматичних умов у гарячих цехах підприємств харчових виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.26.01 / О.Б. Кудрін / Держ. Макіїв. НДІ з безпеки робіт у гір. пром-сті. — Донецьк, 2001. — 19 с.
14.Кігель Н.Ф. Технології бактеріальних препаратів для функціональних продуктів і біологічно активних добавок : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 03.00.20 / Н.Ф. Кігель / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2003. — 41 с.: рис.
15.РА372721 Захаренко В. О. Удосконалення методології експертизи пористих харчових продуктів : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / В. О. Захаренко / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2010. — 34 с.
16.Хассан Е.А. Рамадан Удосконалення способу виділення рослинних ліпаз та їх застосування в технологіях харчових продуктів : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Е.А. Рамадан Хассан / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2009. — 19 с.
17.Саті Ясін Ахмед Аль Далаін Формування якості дрібнодисперсних порошкоподібних барвників - БАД із столового буряка та їх використання в продуктах харчування : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Саті Ясін Ахмед Аль Далаін / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2004. — 18 с.: рис.
18.Чохань М.І. Чутливі елементи тонкоплівкових сенсорів газових середовищ для харчової промисловості : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.27.01 / М.І. Чохань / Нац. ун-т "Львів. політехніка". — Л., 2009. — 20 с.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського