Пошуковий запит: (<.>K=ШОКОЛАД$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | Полякова О.І. Розробка ресурсозберігаючої технології шоколадних виробів та розширення їх асортименту : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / О.І. Полякова / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2005. — 20 с. |
2. | РА379606 Кіщенко В. А. Удосконалення методів контролю показників якості у технології природних та модифікованих жирів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / В. А. Кіщенко / Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". — Х., 2011. — 19 с. |
3. | РА381838 Філь М. І. Формування якості гарбузових напівфабрикатів і готових бісквітних виробів з їх використанням : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / М. І. Філь / Львів. комерц. акад. — Л., 2011. — 23 с. |
4. | 664/О-95-145062 05 Очеретна А. В. Удосконалення технологій пряно-жирових сумішей з сировини рослинного та тваринного походження : автореферат дис. ... д.філософ : 181 / А. В. Очеретна. — Б.м., 2023 |