Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (1)Наукова електронна бібліотека (2)Реферативна база даних (418)Книжкові видання та компакт-диски (154)
Пошуковий запит: (<.>K=М'ЯСО<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 89
Представлено документи з 1 до 20
...
1.РА320093 Кузьмінська О.В. Аліментарні чинники ризику виникнення залізодефіцитних станів у молодих жінок : Автореф. дис... канд. мед. наук: 14.02.01 / О.В. Кузьмінська / Нац. мед. ун-т ім. О.О.Богомольця. — К., 2001. — 20 с.
2.РА370119 Козак М.Р. Біологічні особливості імуноглобулінів крові та вміст фізіологічного пріону в мозку і селезінці мишей, яким тривалий час згодовували мозок і м'ясо-кісткове борошно : автореф. дис. ... канд. біол. наук: 03.00.04 / М.Р. Козак / Ін-т біології тварин Укр. акад. аграр. наук. — Л., 2010. — 16 с.
3.Авдєєва Л.Ю. Вдосконалення технології комбінованих м'ясних продуктів з використанням рослинних білків : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Л.Ю. Авдєєва / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2003. — 18 с.: рис.
4.Шолудько О.В. Вдосконалення функціонування ринку продукції скотарства (на матеріалах Львівської області) : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.02 / О.В. Шолудько / Сум. нац. аграр. ун-т. — Суми, 2003. — 20 с.: рис.
5.Мороз С.І. Вдосконалення ціноутворення на м'ясо худоби і птиці сільськогосподарських підприємств : автореф. дис. канд. екон. наук: 08.00.04 / С.І. Мороз / Дніпропетр. держ. аграр. ун-т. — Д., 2009. — 20 с.
6.Яворська О.В. Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса курчат, виробленого при стимуляції їх росту та розвитку : Автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09 / О.В. Яворська / Львів. нац. акад. вет. мед. ім. С.З.Гжицького. — Л., 2004. — 20 с.: табл.
7.Мельник П.І. Ветеринарно-санітарна експертиза, якість і безпека харчових мідій : Автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09 / П.І. Мельник / Львів. нац. акад. вет. медицини ім. С.З.Гжицького. — Л., 2007. — 20 с.
8.Дереш О.М. Використання вітчизняного генофонду порід для підвищення м'ясної та вовнової продуктивності овець в умовах західного лісостепу України : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.01 / О.М. Дереш / Херсон. держ. аграр. ун-т. — Херсон, 2008. — 19 с.
9.Карпенко О.В. Використання математичних моделей для прогнозування несучості птиці : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.01 / О.В. Карпенко / Херсон. держ. аграр. ун-т. — Херсон, 2007. — 19 с.
10.РА375550 Попов В. Є. Використання поживних речовин та продуктивні якості молодняку кролів за різних рівнів протеїну та лізину в комбікормах : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02 / В. Є. Попов / Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. — К., 2010. — 19 с.
11.Антонюк Т.А. Вирощування бугайців на м'ясо за обмеженого використання незбираного молока : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.04 / Т.А. Антонюк / Нац. аграр. ун-т. — К., 2007. — 18 с.
12.Чухліб Є.В. Відгодівельні, м'ясо-сальні якості та окремі біологічні особливості свиней різного напрямку продуктивності : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.01 / Є.В. Чухліб / УААН. Ін-т свинарства ім. О.В.Квасницького. — Полтава, 2006. — 19 с.
13.РА315019 Косенко І.М. Вплив кормових добавок на продуктивність та якість жиру молодняка свиней : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.02 / І.М. Косенко / УААН. Ін-т тваринництва. — Х., 2001. — 17 с.
14.Біла Т.А. Генотипічні особливості амінокислотного складу і якісних показників м'ясо-сальної продукції свиней різного напрямку продуктивності : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.01 / Т.А. Біла / Херсон. держ. аграр. ун-т. — Херсон, 1999. — 17 с.
15.Черенков В.М. Гігієнічне обгрунтування хімічної безпеки харчування населення в умовах індустріального регіону : автореф. дис... канд. мед. наук: 14.02.01 / В.М. Черенков / Нац. мед. ун-т ім. О.О.Богомольця. — К., 2008. — 24 с.
16.Заярко А.О. Гігієнічні аспекти адаптації овець імпортованої породи олібс за еколого-господарських умов степової зони України : автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.06 / А.О. Заярко / Харк. держ. зоовет. акад. — Х., 2008. — 20 с.
17.Скрипник В.О. Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для двостороннього жаріння м'яса під осьовим тиском : Автореф. дис. канд... техн. наук: 05.18.12 / В.О. Скрипник / Харк. держ. акад. технології та організації харчування. — Х., 2002. — 18 с.: рис.
18.Троїцька О.О. Екологічні аспекти біоутилізації трупної сировини тваринного походження : автореф. дис... канд. біол. наук: 03.00.16 / О.О. Троїцька / Ін-т агроекол. УААН. — К., 2008. — 22 с.
19.Галич Економіко-організаційний механізм становлення ринку м'ясо-молочної продукції в регіоні : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.02 / Олександр Анатолійович Галич / Дніпропетровський держ. аграрний ун-т. — Д., 2004. — 20 с.
20.Алексійчук Т.В. Економічна ефективність виробництва свинини : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.02 / Т.В. Алексійчук / Нац. наук. центр "Ін-т аграр. економіки". — К., 2004. — 18 с.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського