Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (4)Книжкові видання та компакт-диски (8)
Пошуковий запит: (<.>A=Денисенко Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
1.

Денисенко Т.М. 
Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Т.М. Денисенко ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2007. — 23 с. — укp.

Наведено товарознавчу оцінку нових борошняних кондитерських виробів (вівсяного печива, пряників і вафель), вироблених з використанням нетрадиційних видів сировини. Експериментально встановлено доцільність використання цикорлакту, зародків пшениці, порошку листа стевії в рецептурах нових борошняних кондитерських виробів (БКВ) з метою підвищення їх харчової та біологічної цінності. Розроблено по три рецептури вівсяного печива та пряників, одну рецептуру вафель та уточнено технологічні параметри їх виробництва. Досліджено хімічний склад нових БКВ. У нових продуктах встановлено збільшення кількості білка та зменшення кількості вуглеводів, зокрема сахарози. Виявлено, що із збільшенням кількості білка підвищується вміст незамінних амінокислот, а також вітамінів і мінеральних речовин у нових БКВ. Вивчено закономірності змін показників якості нових БКВ підвищеної біологічної цінності залежно від використаних домішок, виду упакування та терміну зберігання. На нові продукти розроблено та затверджено нормативну документацію та здійснено їх промислове впровадження.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865-3 +
Шифр НБУВ: РА351027

Рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського