Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (23)Книжкові видання та компакт-диски (10)Журнали та продовжувані видання (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Белінська С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3

      
1.

Белінська С. М. 
Організаційно-економічний механізм формування ринку землі сільськогосподарського призначення: автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.06 / С. М. Белінська ; Міжнар. ун-т бізнесу і права. — Херсон, 2010. — 19 с. — укp.

Досліджено особливості функціонування ринку землі сільськогосподарського призначення (СГП), що забезпечує формування конкурентоспроможних сільськогосподарських підприємств, вивчено зарубіжний досвід формування і розвитку ринку земель. Науково обгрунтовано механізм мораторію на купівлю-продаж земель СГП, в тому числі земельних ділянок пайової власності. Розроблено методичні підходи до грошового оцінювання землі, які враховують фактори, що впливають на попит і пропозицію земель та екологічні критерії. Розкрито механізм зниження банківських ризиків повернення кредитів, одержаних під заставу землі, визначено механізм регулювання ринку землі, що забезпечує підвищення ефективності сільськогосподарського землекористування всіх форм власності та господарювання.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)320-51
Шифр НБУВ: РА380537 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Географічні рубрики:

      
2.

Белінська С.О. 
Товарознавча характеристика нових видів заморожених гарбузових овочів: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / С.О. Белінська ; Київ. держ. торг.-екон. ун-т. — К., 2000. — 22 с. — укp.

Запрпоновано оптимальні способи попередньої обробки гарбузових овочів перед заморожуванням з метою стабілізації їх вихідних та поліпшення споживних властивостей готової продукції. Досліджено фізико-хімічні, біохімічні та мікробіологічні процеси, які відбуваються під час заморожування та тривалого холодильного зберігання. Розроблено систему 5-бальної оцінки органолептичних показників для заморожених гарбузових овочів та математичні моделі рівня їх якості залежно від способів попередньої обробки. Виявлено вплив способів розморожування на споживні властивості продукції.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л910.7-1 + Л912.41
Шифр НБУВ: РА310059 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:

      
3.

Белінська С. О. 
Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції: автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / С. О. Белінська ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2010. — 37 с. — укp.

Обгрунтовано закономірності процесу формування асортименту, безпечності та якості швидкозаморожених плодоовочевих продуктів шляхом використання стратегії системного та процесного підходів, виявлення чинників впливу та встановлення закономірностей змін споживних властивостей. Розроблено методологію формування асортименту, безпечності та якості швидкозаморожених плодоовочевих продуктів за виявленими критеріями значущості потреб споживачів. Запропоновано ієрархічну класифікацію швидкозаморожених плодоовочевих продуктів і визначено рівні систематизації класифікаційних ознак. Встановлено закономірності змін хімічного складу нових швидкозаморожених плодоовочевих продуктів і виявлено показники, які є індикаторами змін якості продуктів. Розроблено процедуру контролю режимів зберігання продуктів на підприємствах торгівлі за встановленими показниками - індикаторами. Науково обгрунтовано використання методу структурно-функціонального аналізу зі встановленням параметрів контролю якості та критичних точок безпечності в процесі виробництва швидкозаморожених плодоовочевих продуктів.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л910.7
Шифр НБУВ: РА377600 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського