1. |
Єрмоліна Г. В. Вплив процесів заморожування і дефростації на збереження якості столового винограду: автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Г. В. Єрмоліна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. — К., 2010. — 21с. с. — укp.Встановлено та науково обгрунтовано тенденцію змін товарної якості столового винограду за заморожування та дефростації на підставі взаємозв'язку дегустаційної оцінки, фізико-хімічних і мікробіологічних показників. Запропоновано раціональне та диференційоване використання сортів винограду у зв'язку з їх біологічними особливостями. Встановлено характер та інтенсивність зміни якості ягід столового винограду шляхом дослідження взаємозв'язку дегустаційної оцінки та фізико-хімічних показників. Надано систему критеріальних показників якості ягід столового винограду. Одержано експериментальні дані, які увійшли складовою частиною в розроблену технологічну інструкцію з виробництва винограду столового замороженого. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л914.07 Шифр НБУВ: РА372727 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|