Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20120411000748<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Червоний В. М. 
Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / В. М. Червоний ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2011. — 18 с. — укp.

Науково обгрунтовано доцільність та ефективні параметри процесу ультразвукового емульгування харчового топленого свинячого жиру. Обгрунтовано й експериментально підтверджено залежність тривалості ультразвукової обробки від наступних чинників: параметрів ультразвукової коливальної системи, геометричних розмірів ємності, характеристики сировини й її кількості. Встановлено, що ультразвукова частота та тривалість обробки мають визначальний вплив на розподіл і мінімальний середній діаметр жирових кульок в емульсії. Одержано рівняння залежності впливу кількості питомої енергії ультразвукової обробки на геометричні показники жирових кульок дисперсної фази.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л782.13
Шифр НБУВ: РА380224 Пошук видання у каталогах НБУВ 


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського