Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20120411000748<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Червоний В. М. Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / В. М. Червоний ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2011. — 18 с. — укp.Науково обгрунтовано доцільність та ефективні параметри процесу ультразвукового емульгування харчового топленого свинячого жиру. Обгрунтовано й експериментально підтверджено залежність тривалості ультразвукової обробки від наступних чинників: параметрів ультразвукової коливальної системи, геометричних розмірів ємності, характеристики сировини й її кількості. Встановлено, що ультразвукова частота та тривалість обробки мають визначальний вплив на розподіл і мінімальний середній діаметр жирових кульок в емульсії. Одержано рівняння залежності впливу кількості питомої енергії ультразвукової обробки на геометричні показники жирових кульок дисперсної фази. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л782.13 Шифр НБУВ: РА380224 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|
|
|