| Кічук Н.В. Економічні складові забезпечення конкурентоспроможності підприємств молочної галузі Південного регіону України : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Н.В. Кічук ; Одес. держ. екон. ун-т. — О., 2010. — 21 с. — укp.Досліджено поняття сутності конкуренції, її основних видів і форм. Проаналізовано сучасний стан ринку молочної продукції Півдня України, основні особливості формування конкурентного середовища, основні методи конкурентної боротьби в галузі. Проведено аналіз господарських зв'язків між молокопереробними підприємствами та постачальниками сировини в галузь. Розроблено комплекс заходів щодо підвищення рівня конкурентоспроможності підприємств молочної галузі харчової промисловості Півдня України, який дозволяє здійснити диференціацію номенклатури виробленої продукції, розширити систему постачальників сировинних ресурсів, налагодити господарські зв'язки в галузі за допомогою створення регіонального кластера з переробки молока. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353.1-13 Шифр НБУВ: РА372822 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
Географічні рубрики:
|