Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20100525001847<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Никифоров Р.П. 
Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16 / Р.П. Никифоров ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. — Донецьк, 2009. — 19 с. — укp.

Обгрунтовано використання ягід кизилу та терну, що є джерелом пектинових речовин, і білкових речовин знежиреного молока в технології напівфабрикатів для збитої десертної продукції без використання піно- та структуроутворювачів. Визначено роль пектинових речовин ягід кезилу та терну в процесі піноутворення, а також вплив гідротермічної обробки на нагромадження водорозчинних пектинових речовин у пюре ягід. Висвітлено можливість розробки модифікованого способу осадження білків знежиреного молока за рахунок власних кислот ягід кизилу та терну, експериментально встановлено й оптимізовано технологічні параметри процесу осадження білків знежиреного молока. Обгрунтовано умови переведення функціонально-технологічних речовин білково-вуглеводних згустків у розчинний стан шляхом термічної обробки з додаванням фосфатів. Визначено технологічні параметри та режими одержання напівфабрикатів для виробництва збитої десертної продукції. Встановлено закономірності впливу білково-вуглеводних напівфабрикатів на піноутворювальну здатність і стійкість піни яєчного білка й обгрунтовано раціональну частку їх внесення до збитих систем на основі яєчного білка. Розроблено технологію й асортимент білково-вуглеводних напівфабрикатів, визначено комплекс їх споживчих і технологічних властивостей, умови та терміни їх зберігання.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л994 +
Шифр НБУВ: РА369575 Пошук видання у каталогах НБУВ 


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського