Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20100324002749<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Тарасюк Г.М. Управління плануванням діяльності підприємств харчової промисловості : автореф. дис... д-ра екон. наук : 08.00.04 / Г.М. Тарасюк ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2009. — 37 с. — укp.Вперше обгрунтовано теоретико-методологічні засади управління плануванням діяльності підприємства. Розроблено концептуальну модель планування потенціалу підприємств харчової промисловості з урахуванням внеску кожної його складової. Запропоновано методичні підходи до управління виробничою програмою підприємства харчової промисловості та розроблено методику формування беззбиткового обсягу виробництва продукції у натуральному вираженні для багатономенклатурного виробництва з урахуванням особливостей діяльності підприємств харчової промисловості. Удосконалено концептуальні положення організації планової роботи на підприємстві, методологічні засади й організаційні положення здійснення контролю планової діяльності та мотиваційний механізм забезпечення якості планування. У межах концепції планування потенціалу підприємств харчової промисловості запропоновано збалансовану систему планових показників підприємства та розроблено стратегічну карту його розвитку. Запропоновано методику інтегрального оцінювання якості планів й ефективності системи планування діяльності підприємств харчової промисловості. Удосконалено систему нормативно-правового забезпечення планування діяльності підприємств у контексті завдань соціально-економічної політики держави та міжнародних вимог. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-23-21 + Шифр НБУВ: РА367229
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
|
|