Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20100324002749<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Тарасюк Г.М. 
Управління плануванням діяльності підприємств харчової промисловості : автореф. дис... д-ра екон. наук : 08.00.04 / Г.М. Тарасюк ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2009. — 37 с. — укp.

Вперше обгрунтовано теоретико-методологічні засади управління плануванням діяльності підприємства. Розроблено концептуальну модель планування потенціалу підприємств харчової промисловості з урахуванням внеску кожної його складової. Запропоновано методичні підходи до управління виробничою програмою підприємства харчової промисловості та розроблено методику формування беззбиткового обсягу виробництва продукції у натуральному вираженні для багатономенклатурного виробництва з урахуванням особливостей діяльності підприємств харчової промисловості. Удосконалено концептуальні положення організації планової роботи на підприємстві, методологічні засади й організаційні положення здійснення контролю планової діяльності та мотиваційний механізм забезпечення якості планування. У межах концепції планування потенціалу підприємств харчової промисловості запропоновано збалансовану систему планових показників підприємства та розроблено стратегічну карту його розвитку. Запропоновано методику інтегрального оцінювання якості планів й ефективності системи планування діяльності підприємств харчової промисловості. Удосконалено систему нормативно-правового забезпечення планування діяльності підприємств у контексті завдань соціально-економічної політики держави та міжнародних вимог.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-23-21 +
Шифр НБУВ: РА367229


Рубрики:

Географічні рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського