Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20100324002599<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Пивоварова О.П. 
Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / О.П. Пивоварова ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2009. — 19 с. — укp.

Науково обгрунтовано можливість одержання несинергувальних гелів AlgCa, структурно-механічні показники яких відповідають модулю пружності термооброблених печериць. Комплексно досліджено фізико-хімічні, структурно-механічні, органолептичні, мікробіологічні та токсикологічні показники напівфабрикатів, реструктурованих на основі печерець, вироблених з використанням запропонованої технології, визначено їх харчову та біологічну цінність. Встановлено закономірності зміни даних показників під впливом технологічних факторів. Розроблено комплекс організаційних заходів з упровадження нової технології у виробництво та навчальний процес.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л994 +
Шифр НБУВ: РА367474


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського