Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20100302002295<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Чепель Н.В. Удосконалення технології перероблення ефірних олій з отриманням харчових натуральних ароматизаторів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Н.В. Чепель ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2009. — 20 с. — укp.Удосконалено технологію переробки ефірних олій з одержанням харчових натуральних ароматизаторів. Запропонована технологія передбачає вакуумну фракційну розгонку ефірних олій на фракції заданого складу ароматичних компонентів і комбінування одержаних фракцій ефірної олії за масовими співвідношеннями, розразованими програмним комплексом згідно із встановленими вимогами, що забезпечує одержання певних натуральних ароматизаторів. За вдосконаленою технологією переробки ефірних олій одержано п'ять харчових ароматизаторів з ефірної олії кропу, що засвідчило можливість випуску різноманітного асортименту високоякісних натуральних ароматизаторів, а це задовольняє потребу харчової промисловості в них з наданням продукту особливого аромату високої насиченості та покращеної стабільності. За результатами проведеного дослідження розроблено нормативну документацію на "Ароматизатори натуральні з ефірних олій" та "Технологічну інструкцію по виробництву ароматизаторів натуральних з ефірних олій". Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л982 + Шифр НБУВ: РА366827
Рубрики:
|
|
|