Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124050600<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Белінська С.О. 
Товарознавча характеристика нових видів заморожених гарбузових овочів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / С.О. Белінська ; Київ. держ. торг.-екон. ун-т. — К., 2000. — 22 с. — укp.

Запрпоновано оптимальні способи попередньої обробки гарбузових овочів перед заморожуванням з метою стабілізації їх вихідних та поліпшення споживних властивостей готової продукції. Досліджено фізико-хімічні, біохімічні та мікробіологічні процеси, які відбуваються під час заморожування та тривалого холодильного зберігання. Розроблено систему 5-бальної оцінки органолептичних показників для заморожених гарбузових овочів та математичні моделі рівня їх якості залежно від способів попередньої обробки. Виявлено вплив способів розморожування на споживні властивості продукції.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л910.7-1 + Л912.41
Шифр НБУВ: РА310059 Пошук видання у каталогах НБУВ 


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського