![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124033309<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Леус Ю.В. Перекисне окиснення ліпідів та антиоксидантний захист у риб під впливом факторів водного середовища : Автореф. дис... канд. біол. наук: 03.00.17 / Ю.В. Леус ; НАН України. Ін-т гідробіології. — К., 1998. — 16 с. — укp.В дисертації представлені дані про активність основних антиоксидантних ферментів та вміст перекисних продуктів в організмі коропа за дії токсикантів і несприятливих фізико-хімічних факторів водного середовища. Встановлено, що токсиканти сприяють накопиченню, головним чином, вторинних продуктів ПОЛ (ТБК-реагуючих сполук) в печінці і крові коропа. Виявлена тканинна специфічність пероксидази, а також її висока чутливість до дії несприятливих факторів в крові. Для комплексної оцінки системи ПОЛ lambda АОА за несприятливих впливів у риб запропоновано "коефіцієнт антиоксидантного стану". Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: Е60*723.4-64,022
Рубрики:
|
|
|