Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124008254<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Білецька К.В. 
Диверсифікація інновацій у харчовій промисловості : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.03 / К.В. Білецька ; Нац. наук. центр "Ін-т аграр. економіки" УААН. — К., 2007. — 19 с. — укp.

Досліджено вплив диверсифікації інновацій на ефективність діяльності підприємств харчової промисловості. Уточнено теоретичні та методологічні підходи щодо аналізу специфіки процесів диверсифікації як інструменту статегічного керування інноваційною діяльністю. Проведено комплексне дослідження інноваційної діяльності в харчовій промисловості, доведено актуальність диверсифікації як інструменту статегічного керування. Досліджено різні підходи щодо оцінки ефективності результатів розробки та впровадження інноваційних проектів у практику, виявлено фактори та стимули ініціювання інновацій, розкрито закономірності формування корпоративної стратегії диверсифікації. Обгрунтовано перспективні напрями диверсифікації інновацій у харчовій промисловості, до яких слід віднести вертикальну повну та часткову інтеграцію, квазіінтеграцію, споріднену горизонтальну диверсифікацію. Наведено пропозиції щодо удосконалення механізму регулювання інноваційних процесів у харчовій промисловості.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7-55 +
Шифр НБУВ: РА352844


Рубрики:

Географічні рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського