| Цуцук В.О. Агроекологічна і біологічна оцінка ресурсів Молдови для виробництва і зберігання столового винограду : Автореф. дис... д-ра с.-г. наук: 05.18.03 / В.О. Цуцук ; УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2000. — 32 с. — укp.Вивчено, оцінено та узагальнено агрокліматичні ресурси, які забезпечують отримання столового винограду для тривалого зберігання у всіх зонах республіки Молдови. Наведено біологічну та технологічну характеристики сортів винограду за їх якістю, лежкоздатністю та транспортабельністю. Розроблено прогнози ефективності зберігання винограду за умов теплозабезпечення, вологості, сонячної радіації природних зон, а також принципи створення сортового та екологічного конвеєрів виробництва і споживання столового винограду у період збору та зберігання. Удосконалено математичні підходи щодо визначення впливу метеорологічних факторів на лежкоздатність винограду. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л91-309 + П26-99(4Мол),022 Шифр НБУВ: РА308604 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
Географічні рубрики:
|