| Семенюк Катерина Миколаївна Удосконалення технології м’ясних натуральних напівфабрикатів з використанням маринадів на основі рослинних олій : автореферат дис. ... д.філософ : 181 / К. М. Семенюк ; Національний університет біоресурсів і природокористування України. — 2023 — укp.Здійснено комплексний аналіз сучасних технологій натуральних м'ясних маринованих напівфабрикатів, збалансованих за жирнокислотним складом, а також експериментально підтверджено доцільність застосування рослинних олій, як основи для маринадів та ферменту бромелаїну. Оптимізовано композиційний склад маринадів на основі купажів рослинних олій, збалансованих за жирнокислотним складом із використанням ферменту рослинного походження бромелаїну. Постачальник даних: УкрІНТЕІ (Український Інститут науково-технічної експертизи та Інформації) Завантажити автореферат З матеріалами дисертації можна ознайомитись в НРАТ (Національний репозитарій академічних текстів)
|